Romantična Jelisaveta Orašanin: Evo kako je obeležila tri godine braka sa košarkašem (foto)

Treću godišnjicu braka glumica je obeležila romantičnom objavom na društvenim mrežama…

 

Jedan od najskladnijih parova sa naših prostora, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić pre tačno tri godine stali su na ludi kamen i svoju ljubav krunisali brakom.


 

Pročitajte i… Miloš Teodosić: Uloga oca je najlepša koju sam imao do sada u životu

 

Iako je ceremonija privukla veliku pažnju medija, venčanje održano u intimnoj atmosferi, bez novinara i fotografa, i to u krugu najbliže porodice i prijatelja. Jelisaveta i Miloš ovaj, za njih specijalan datum, i ove godine su obeležili objavom na društvenoj mreži Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on


Glumica je uz romantičnu sliku sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem, napisala broj tri i srce, označavajući tako da je prošlo tri godine od najsrećnijeg dana za mladi bračni par.

 

Pročitajte i… Za nju nema odmora: Jelisaveta Orašanin aktivna i u trudnoći

 

Prijatelji i pratioci na društvenim mrežama jednom od najomiljenijih parova uputili su brojne čestitke ispod Jelisavetine objave, a mnoge interesuje da li će i Miloš, koji emotivne trenutke sa suprugom ne deli na Instagramu, podeliti sa svojim fanovima kao što je učinio prethodne godine na današnji datum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Teodosić (@milosteodosic4) on

Podsetimo, košarkaš i glumica su u braku dobili ćerkicu Petru, a Jelisaveta je nedavno svoje fanove obradovala vešću da je ponovo trudna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

Iako je teško podnela prvu trudnoću, Jelisaveta se sada oseća mnogo bolje, pa drugo blaženo stanje čak provodi radno. Ona u četvrtom mesecu trudnoće rednovno glumi u predstavi “Hotel 88”, za koju sa kolegama vredno sprema nastavak.

Autor: V.V.
Foto: ATA Images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi