Roditeljske muke Jelene Đoković: Džangrizava sam kad sam umorna

Autor:

16.03.2019 14:53

Foto:

Foto:



Jelena Đoković ne krije da nema previše strpljenja i da se pretvara u "vrlo džangrizavu mamu" kada je neispavana ili pod stresom.

Jelena Đoković o Tari i Stefanu: Trenutno prolazimo kroz “moje-tvoje” fazu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 18. Феб 2019. у 2:37 PST

Jelena Đoković: Kad ti se svet okrene naglavačke (foto)

Supruga Novaka Đokovića i mama Stefana i Tare, podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama probleme sa kojima se suočava kao roditelj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 11. Мар 2019. у 8:42 PDT

Ponosna mama Jelena Đoković: Stefan je pravi heroj (foto)

- Sa mnogo roditelja razmenjujem iskustva i čini mi se da nam svima ponestane strpljenja kada smo umorni ili pod stresom - napisala je Jelena na društvenim mrežama i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

What are your thoughts on discipline..? A tough subject sometimes and one that’s hard to agree on between parents don’t you think? Would love to hear from you guys. I’ve compiled so many notes on this parenting topic I decided to host an entire blog series full of my findings, takeaways, exercises. Take a look at link in bio and make sure you tag any thought leaders you find helpful on this subject ❤️ @drshefalitsabary #parenting ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sa puno roditelja razmenjujem iskustva i čini mi se da nam svima ponestane strpljenja kada smo umorni ili pod stresom. Tada ta mala divna bića obično izvuku deblji kraj, a često nam se čini da smo mi žrtve a ne dželati. S obzirom da je ovo vrlo bitna tema, a svima nam je stalo da decu izvedemo na pravi put i opremimo veštinama za kvalitetan život, sakupila sam dosta beleški i rešila da ih pretvorim u seriju blogova i podelim sa vama. Kada se vi osećate bespomoćno? Kada ste odrastali, koje metode su koristili vaši roditelji da vas “dovedu” u red? Radujem se da i ovde razmenjujemo iskustva, a svakako pročitajte moj novi blog na sajtu ?

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 15. Мар 2019. у 12:29 PDT

Četvrti put najbolji sportista planete: Jelena Đoković o Novakovoj snazi, veri i ljubavi (foto)

- Tada, ta mala divna bića obično izvuku deblji kraj, a često nam se čini da smo mi žrtve, a ne dželati. Reagujem bez ikakvog takta i na sitnice, jer sve oko sebe posmatram sa osećajem nedostatka - manjka sna, manjka energije, strpljenja, ali i ljubavi prema sebi. Otkako radim na sebi, postala sam mnogo svesnija tih mojih žutih minuta, kada nisam baš svoja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 6. Мар 2019. у 9:01 PST