Robin Rajt o Kevinu Spejsiju: Bili smo samo saradnici, nisam ga dobro poznavala


Američka glumica Robin Rajt izjavila je da su ona i Kevin Spejsi više bili saradnici nego prijatelji i to je prvi put da je glumica javno govorila o Spejsiju pošto ga je producent, kompanija Netfliks otpustila iz serije “Kuća od karata“ zbog optužbi za seksualno nasilje.

Fondacija Kevina Spejsija u Velikoj Britaniji prestaje sa radom

Huper Pen: Sin slavnog para uhapšen zbog droge

Mi smo samo bili saradnici, van posla se nismo družili – rekla je Rajt u emisiji “Danas“ CNN za Spejsija koji u seriji igra proračunatog i nemoralnog političara Frenka Andervuda, a Rajt njegovu suprugu Kler Andervud.

Spejsija je prvi optužio Dejvid Rep za seksualni napad kad je imao 14 godina. Spejsi je u saopštenju izjavio da se ne seća tog incidenta, ali se izvinio za sve nedolična ponašanja koja je počinio u pijanstvu. Nekoliko dana nakon tih optužbi, CNN je objavio da je producent serije, kompanija Netfliks, saopštila da Spejsi više neće igrati u seriji.

Mediji su pisali da je Spejsi na snimanju serije sa predsedničkom porukom, tražio posebne uslove. Producenti su se za šestu sezonu veoma gledane TV serije fokusirali na ulogu Robin Rajt.

Vitni Hjuston se nije spasila: Poznati koji su lek od bolesti zavisnosti potražili u čuvenoj “oazi slavnih i osramoćenih”

Odnosili smo je jedan prema drogom profesionalno i sa poštovanjem, rekla je Rajt i dodala sa se sa Spejsijem nije čula od otkaza.

Nisam ga poznavala kao čoveka. Samo znam da je bio izvenradan zanatlija – naglasila je Rajt i rekla i da je sama bila žrtva seksualnog nasilja.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Agencije
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi