Robi Vilijams stiže danas u Beograd

Autor:

16.06.2015 15:06

Foto:

Foto:



Robi Vilijams danas stiže u Beograd privatnim letom. On će sa ostatkom svog tima i na sopstvenu želju obilaziti grad i večerati u srpskoj prestonici pred sutrašnji koncert na Ušću.

Foto: Profimedia

Kompletan produkcijski tim doputovao je u prethodna dva dana i na Ušću je sve spremno za spektakl na kojem se očekuje između 30.000 i 35.000 ljudi, budući da je za vikend kapacitet proširen zbog velikog interesovanja.

Ulaznice će biti dostupne i na dan koncerta, na blagajnama u Bulevaru Nikole Tesle, sa obe strane prilaza koncertnom prostoru, od Zemuna i od Ulice Ušće.

Saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle od Trešnjinog cveta do Brankovog mosta biće zatvoren u periodu od 15 časova do 3 ujutro kad je očekivani kraj programa, a vrata koncertnog prostora otvaraju se već od 18 časova.

Exit Avantura Live program počinje već od 19.30, a bendu Perpetum Mobile gostovaće naša evrovizijska predstavnica Bojana Stamenov i finalisti X Factora. Novi potvrđeni, specijalni gosti Exit Avantura Live segmenta, biće i popularna svetska senzacija 2 Cellos, koji na scenu izlaze već od 20:45, a izvešće i jedan od najvećih hitova Sea Dance festivala, „Voodoo People“ od grupe The Prodigy!

Robi Vilijams se očekuje na sceni već nešto posle 21 časa, a zvaničnu žurku odmah posle njegovog koncerta na Ušću, na istoj bini, praviće nemačka DJ zvezda Tom Novy i grčki house majstor George Tsilipakos!

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading