Rijana objasnila zašto se nije udala

Autor:

10.10.2016 15:51

Foto:

Foto:



Za pop pevačicu Rijanu, ne može se reći da je baš imala sreće u ljubavi. O njenoj burnoj vezi sa kolegom, reperom Krisom Braunom i fizičkom zlostavljanju koje je trpela, pisalo se naširoko i nadugačko.

Iako Rijana u početku nije htela da prizna da je bilo nasilja, kasnije je ispričala istinu i rekla da je iz svega izvukla ogromnu pouku. Dodala je i da sada srećna što svojom pričom može pomoći drugim devojkama koje imaju slične probleme.

Rijana i Kris Braun

Ipak, da je Kris Braun ostavio trag u njenom životu, govori i najnova poruka koju je lepotica sa Barbadosa postavila na svom Instagram profilu. Izvori bliski pevačici tvrde da je poruka namenjena njenom bivšem, koji se još uvek nada da će se jednog dana pomiriti.

#?

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on Oct 8, 2016 at 7:29pm PDT

A evo i šta je želela da poruči, ne samo Krisu Braunu, već i ostalim bivšim momcima:

- Nijedan moj bivši nije oženjen, niti u srećnoj vezi, pa sa sigurnošću mogu da kažem da problem nije bio u meni.

Ovom izjavom je atraktivna pevačica stavila tačku na neprestane spekulacije zašto se nije udala, ili makar na duže skrasila pored nekog muškarca.

Činjenica jeste da, iako je pakao zlostavljanja iza nje, Rijana nikako da nađe sreću u ljubavi. Ovih dana je povezuju sa trenutno jednim od najpopularnijih muzičara - Drejkom. Par ipak nije potvrdio da je u vezi, ali Drejk je za "People" izjavio:

- Ona jedna od mojih najboljih prijateljica na svetu. Ona je živa legenda u našoj industriji, neko u koga sam zaljubljen kjoš od svoje 22. godine.

Rijana i Drejk

Da li će romansa, ako je uopšte ima, sa Drejkom potrajati, ili je ovom objavom Rijana htela da poruči svojim fanovima da još uvek traži srodnu dušu?

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading