Romansa na snimanju filma "Beba Bridžit Džons"

Autor:

13.09.2016 13:23

Foto:

Foto:



Rene Zelveger je izjavila da se tokom snimanja trećeg nastavka popularnog serijala o Bridžit Džons, filmu po nazivu "Beba Bridžit Džons" koji se ovih dana prikazuje u bioskopima, dogodila se ljubav. Ali nije ono što mislite. Da, ljubavni trougao između Darsija, Bridžit i Džeka postoji, ali nije to zapravo romansa o kojoj glumica priča.

Ljubav koja se dogodila tokom snimanja filma o najpoznatijoj udavači, izrodila se iz prijateljstva. Neočekivanog i snažnog. Naime, kako je Zelvegerova izjavila za časopis "People" na njujorškoj premijeri filma, odmah je uočila da se između Kolina Firta i Patrika Dempsija dogodila "bromance", što bismo najbolje preveli kao "bratska ljubav".

Ono što je povezalo ove glumce jeste uzajmno poštovanje, humor, kao obilje zabave na setu, a što je sve dovelo do ovog instant prijateljstva. Iako u filmu igraju suparnike i obojica se takmiče za ljubav neodlučne Bridžit, Firt i Dempsi su odmah pronašli zajednički jezik.

Kako i sam naziv filma nagoveštava, Bridžit je trudna, te je tako glumica bila prinuđena da nosi veštački stomak. Taj deo uloge joj se nikako nije dopao jer je, kako sama kaže "stomak bio težak i nije baš najlepše mirisao". Nakon ovog iskustva, Zelvegerova je izjavila da sada bolje razume kroz šta sve prolaze trudnice.


Inače, glumica koja je u poslednje vreme u žiži interesovanja zbog brojnih plastičnih operacija koje su joj poprilično promenile lični opis, bila je udata za muzičara Kenija Česnija. Par se venčao 2005, a nakon samo četiri meseca i razveo. Kao razlog je navedena "prevara", ali ne u smislu preljube. Naime, ispostavilo se da je Česni homoseksualac, te je venčanjem za Rene počinio prevaru što je nije obavestio o svom seksualnom opredeljenju.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading