Realna slika jedne porodilje: Eva Dvornik objavila fotku na kojoj joj mnoge mame aplaudiraju (foto)

Autor:

15.11.2017 15:43

Foto:

Foto:



Prošla su svega četiri dana od kako su modna blogerka Ela Dvornik i njen verenik Čarls Pirs dobili ćerku. Presrećna mama je ubrzo objavila i prvu fotografiju svoje mezimice koju je nazvala Bali.

Lepe vesti! Ela Dvornik postala mama devojčice neobičnog imena (foto)

Odmah su na društvenim mrežama krenuli komentari na račun neobičnog imena devojčice, pa je Ela pojasnila sve ono što je njene pratioce interesovalo...


– "Balie" se čita Bali. Ime je dobila po ostrvu Bali u Indoneziji gde smo Čarls i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači ‘vojnik’. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželeo želju. Dee označava imena mog tate ‘Dino’ i Čarlsove mame ‘Deirdre’. Tako da ih uvek nosi sa sobom i kad ih nema. Slovo ‘e’ smo dodali na kraj Bali čisto da bude drugačije - napisla je na svom fejsbuk profilu ćerka čuvenog muzičara Dina i unuka legendarnog glumca Borisa Dvornika.

Ela Dvornik: Zašto sam ćerki dala neobično ime?

A danas je fanove ponovo oduševila. Kao što je svojevremeno i glumica Danijela Vranješ objavila postporođajnu fotku na kojoj se jasno vidi da i nakon dolaska bebe na svet višak kilograma ostaje, sada je isto uradila i Ela.

- Vau! Nećete verovati kako izgleda Ela samo četiri dana nakon porođaja. Kao da nije rodila, eto kako - napisala je šaljivo - Ne vratite se baš istog trena u 34 (konfekcijski broj). Ne vratite se ni u gaćice istog trena, nego nosite pelene i vi i vaša beba. Steznik nije tu da budete lepši doktorima, nego da nemate osećaj kao da će vam svi organi ispasti napolje dok hodate. Izgledate samo malo manje trudno, al još uvek ne izgledate kao Bijonse. Neki možda imaju tu sreću, al' za većinu nas ovo je realnost - svojom iskrenošću Ela je pobrala pregršt pohvala na društvenim mrežama, a posebno od ženske publike.

Maja Gašić

Autor