Realna slika jedne majke nakon porođaja: Danijela Vranješ otvoreno o višku kilograma i steznicima


Danas je tačno dva meseca otkako se porodila glumica Danijela Vranješ. Ona i njen partner, muzičar Igor Malešević dobilu su ćerkicu, a za svoju mezimicu izabrali su ime Ema.

Neustrašiva Danijela je pred porođaj izazvala buru komentara na društvenim mrežama jer se usudila da kritikuje društvo koje osuđuje žene što “čekaju da rode u nekim zrelim  godinama”.

Danijela Vranješ: Kad Monika Beluči rodi u 44, ona je i dalje seksi, a ovde te pitaju šta si čekala do sada

– Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43. godini. Pa to da ne može, ne bi se dešavalo prirodnim putem. Kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44, ona je i dalje seksi, lepa i poželjna… A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada – napisala je glumica na svom Fejsbuk profilu.

Prošla su dva meseca i Ema raste a glumica tek povremeno obraduje svoje prijatelje i pratioce na društvenim mrežama ponekom fotografijom svoje mezimice.

Jedna od poslednjih fotografija koje je objavila ponovo prkosi nametnutim društvenim standardima. Za razliku od mnogih poznatih majki koje su brže-bolje požurile da se pohvale time da su povratile liniju nakon porođaja, Danijela nema problem da prizna da u njenom slučaju to ne ide baš tako lako.

– Dva meseca nakon porođaja. Ali ako smo iskreni, višak je tu jer nije moguće biti fit odmah. Bar meni, nisam vanzemaljac. Uz dva pojasa i pozu mogu da prođem, a? – napisala je glumica.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Gloria magazin/Jelena Jovanov, Facebook/Danijela Vranješ
Podelite sa prijateljima:
Tagovi