Rami Malek ne pristaje na kompromise: Prihvatio ulogu u "Bondu" pod ovim uslovima

Autor:

04.07.2019 18:30

Foto:

Foto:



Rami Malek, oskarovac egipatskog porekla potvrdio je da je prihvatio ulogu negativca u novom filmu o Džejmsu Bondu, ali tek pošto se uverio da lik kojeg bi tumačio neće imati religijsku pripadnost.

- Rekao sam, ne možemo ga povezati ni s jednim terorističkim činom koji odražava određenu ideologiju ili religiju. To nije nešto u čemu bih uživao, tako da ako sam zato vaš izbor, onda možete računati na mene - rekao je Malek za britanske medije, prenosi Anadolija.

Istakao je da glumi "odličnog lika" koji je "drugačija vrsta teroriste" i da je veoma uzbuđen što je deo sledećeg nastavka filma o tajnom agentu.

- Reč je o još jednom odličnom scenariju od ljudi koji su shvatili šta tačno publika želi da vidi u tim filmovima - rekao je Malek.

On je svoj lik opisao kao misterioznog negativca naoružanog opasnom tehnologijom.

Glumac egipatskog porekla nagrađen je Oskarom za najbolju glumu u filmu "Boemska rapsodija", priči o Frediju Merkjuriju, frontmenu grupe Kvin.

Naslov najnovijeg filma o Džejmsu Bondu još nije potvrđen, a mnogi ga nazivaju samo "Bond 25". Snimanje je u toku, a premijera se očekuje u aprilu 2020. godine.

Film se snima u režiji Kerija Džodžija Fukunage, a Danijel Krejg će ponovo glumiti tajnog agenta iz romana Jana Fleminga.

Maja Gašić

Autor