Rajko Dujmić u komi: Muzičar doživeo tešku saobraćajnu nesreću

Muzičar se nalazi u teškom zdravstvenom stanju…

 

Muzičar i nekadašnji vođa benda”Novi fosili”, Rajko Dujmić doživeo je juče tešku saobraćajnu nesreću u Ravnoj Gori na području Gorskog kotara u Hrvatskoj. Kako prenose hrvatski mediji, Rajko je automobilom sleteo sa puta i brzom reakcijom meštana prebačen je u bolnicu na Sušaku, gde mu se lekari bore za život.


Kako su potvrdili u policiji do nesreće je došlo juče oko 17h kada je Dujmić autom sleteo sa puta i završio na strmini provalije, piše “jutarnji.hr”. Prema prvim informacijama, uzrok saobraćajke, u kojoj je Rajko kao jedina osoba u vozilu zagrebačkih oznaka učestvovao sam, je prebrza vožnja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rajko Dujmic (@rajkodujmic) on

Zbog neprilagođene brzine on je u jednom trenutku je sleteo udesno – prvo je udario u kamenje pored puta, zatim je vozilo odbačeno u obližnji šljivik, da bi na kraju završilo na spomenutoj strmini provalije.

Dujmić je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu na Sušaku. Tamo je smešten na odeljenje intenzive nege, a kako je Dujmićeva supruga napisala na “Fejsbuku” on se nalazi u komi.

– Molim vas, molite se da se probudi iz kome – napisala je potresena Snježana na društevnoj mreži.

Molimv as molite da se probudi iz kome..

Gepostet von Snježana Dujmić am Mittwoch, 29. Juli 2020

Nesreća se dogodila u mestu poznatom kao Stari Laz, gde je muzičar imao vikendicu u kojoj je provodio dosta vremena. Posle stravične nesreće, Hitna pomoć je u kratkom vremenskom roku prevezla Rajka Dujmića u bonicu, a meštani su ispričali kako se radi o težoj nesreći i da je veliko čudo da je muzičar i dalje živ.

Autor: Gloria.rs
Foto: Facebook printscreen, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi