Rade Šerbedžija: Ako Štulić kaže da nismo prijatelji, nismo


Glumac Rade Šerbedžija, reagujući na izjavu Džonija Štulića da nikada nije bio prijatelj s njim i da se nisu družili, kao i da koristi njegove pesme bez saglasnosti, izjavio je za N1 da je prema Štuliću uvek osećao “lepo i iskreno prijateljstvo” i da mu je žao ako je to bilo samo s njegove strane.

“Nikad mu nisam napravio pesmu”: Džoni Štulić demantuje Šerbedžiju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kerim Hodžić (@keekerim) дана

I ove, kao i prethodnih godina, poznati glumac Rade Šerbedžija, nastupiće sa svojim orkestrom “Zapadni kolodvor”, uoči Nove godine u Beogradu. Beogradski koncert biće održan 26. decembra u Kombank dvorani. Potom slede koncerti u Nišu i u Čačku.

Šerbedžija je na konferenciji za novinare objasnio da turneja nosi ime poznate pesme Branimira Štulića “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, koju je, kako je saopštio, Štulić napravio za njegovu predstavu “Hrvatski slavuj” iz 1989. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели #walkingstick2018 (@walkingstick2018) дана

Sada mu, naslovom ovog koncerta šaljem poruku kao starom prijatelju -rekao je Šerbedžija na konferenciji za novinare.

Reagujući nakon konferencije za medije, Branimir Štulić saopštio je da nikada nije bio prijatelj sa Šerbedžijom, da se nikada nisu družili, kao i da pesmu “Meni se dušo od tebe ne rastaje” nije napravio za predstavu Radeta Šerbedžije, kao i da je on koristi bez njegove saglasnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branimir Johnny Štulić (@johnnystulic) дана

Povodom izjave poznatog muzičara, Šerbedžija je prokomentarisao:

Rade Šerbedžija: Sve pesme posvetiću Mileni Dravić

Ako Džoni kaže da se nismo družili, onda se nismo družili. I ako kaže da mi nikada nije dao svoju pesmu ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’ za predstavu ‘Hrvatski slavuj’ Borislava Vujčića, koju sam režirao u proleće 1990. u Dramskom kazalištu Gavela u Zagrebu, onda mi nikada nije dao tu svoju pesmu. I moja predstava nije počinjala sa ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’. Ako kaže da nismo šetali zagrebačkom Ilicom, ili da nije bio na rođendanu mog sina, onda nije bio na rođendanu mog sina i nismo nikada šetali pokislom Ilicom. I ako kaže da me nije nikada zvao na svoj koncert u Dubrovnik, onda ja nisam nikada seo na avion i doleteo za njegov koncert. I ako kaže da nismo nikada, on, Mile Rupčić i ja pili crno vino i pevali ‘Jano mori, Jano mori, Jano dušo’, onda nismo pevali pesme i crno vino nikada skupa pili, ako on tako kaže – rekao je glumac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fahredin Spahija (@fahredin.photography) дана

Rade Šerbedžija: Lumpovanje draže od filma

A ja kažem: Otkad sam upoznao Džonija zavoleo sam njegove pesme, celo to vreme osećao sam prema njemu lepo i iskreno prijateljstvo. Žao mi je, ako je to bilo samo sa moje strane. Ja ću i dalje voleti njegove pesme, jer one se ne mogu nego voleti – dodao je Šerbedžija.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi