Prvo provod s drugaricama, pa udaja: Devojačko veče Adrijane Čortan (foto)

Autor:

11.09.2018 16:49

Foto:

Foto:



Adriana Čortan (37), voditeljka Studija B, jedna je od retkih žena koja se za manje od tri meseca dvaput verila. Njen partner Nemanja Simić (38) zaprosio ju je početkom januara, na petu godišnjicu veze. Adriana je rekla da.

Adriana Čortan: Kad ti Džiboni i Tijana Dapčević “zakuvaju” veridbu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adriana Cortan (@adrianacortan) дана 1. Сеп 2018. у 8:57 PDT

Nije ni slutila da će identično još jednom biti zaprošena, ali ovaj put pred nekoliko stotina ljudi na Džibonijevom nastupu.

Adriana Čortan: Kako se izboriti sa ranom zorom kad niste ranoranilac

Nemanja je svoju izabranicu izveo na binu na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku, izvadio prsten i pred svima je pitao da se uda za njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adriana Cortan (@adrianacortan) дана 31. Јул 2018. у 8:21 PDT

Veridba na Kopaoniku, na Džibonijevom koncertu, bila je interesantna šala naših prijatelja, na čelu sa Tijanom Dapčević. Kao što je poznato, Džiboni, koji je fenomenalan muzičar i umetnik, na svakom svom nastupu prozove neki par da izađe na scenu, pa je to i ovaj put to uradio. Naši prijatelji su počeli da viču i pokazuju na Nemanju i mene, koji smo bili tik uz binu. Dok su oni vikali “Evo ih, evo ih”, Nemanja se okrenuo u nameri da se skloni, jer on se ne bavi javnim poslom i ne voli da se eksponira. Međutim, reflektori su već bili upereni u nas i mi smo se, ne znam ni sama kako, našli na sceni. Meni je to bilo i simpatično i smešno, kroz glavu mi je prolazilo kako se Nemanja oseća. Džiboni je već imao spreman scenario, dok je pričao kako se momci na našim prostorima udvaraju, Nemanji je pokazao da klekne i, za divno čudo, on se fenomenalno snašao. Sve je bilo brzo, publika je zaista lepo reagovala, sve vreme mu je davala podršku. Onda je naš divni domaćin meni sugerisao da zaigram oko Nemanje, pored koga je i sam kleknuo - ispričala je Adrijana tada za "Gloriju".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adriana Cortan (@adrianacortan) дана 26. Јул 2018. у 10:29 PDT

Srećni par je pet godina u vezi, od toga tri godine žive zajedno, a svoju ljubav uskoro će krunisati brakom.

Upoznali su ih zajednički prijatelji i odmah su se dopali jedno drugome.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adriana Cortan (@adrianacortan) дана 25. Јул 2018. у 11:24 PDT

Nemanja je dugo u automobilskoj industriji. Automobilizam i automobili su njegova velika strast. Kad smo se upoznali, ja sam radila autorsku emisiju “Otkopčano” na Televiziji Avala, i u startu se suočio sa svim što prati moj posao, ali on stvarno ne želi da zbog mene bude u javnosti. Poštujem njegov izbor i trudim se da ga ne eksponiram više nego što to njemu prija. S druge strane, uživam njegovu apsolutnu podršku i na tome sam mu zahvalna, jer to je ono što čini zajednički život. Mislim na uzajamno razumevanje, poštovanje ličnosti i kredibiliteta, kao i zahteva koje oboje imamo vezano za naše profesije. Sve ove godine uživamo u skladnoj emotivnoj vezi, sličnog smo temperamenta, volimo iste stvari, da putujemo, da se družimo. Čini mi se da smo nekako sve ovo vreme zajedno i rasli i stasavali.

Planiraju i potomstvo, ali Adriana ističe da o tome ne pričaju previše.

Deca su naša želja, a kad će se dogoditi, videćemo. Daće bog da budemo zdravi, srećni, i da se iz ove velike ljubavi desi i to - otkrila je voditeljka za "Gloriju".

Pre nego što stane na ludi kamen, drugarice lepe voditeljke odlučile su da je iznenade pred venčanje, pa su joj organizovale devojačko veče.

Buduća mlada je uživala u dobrom provodu o čemu svedoči i osmeh koji nije skidala s lica.