PRVI INTERVJU Megan Markl otkad je postala članica kraljevske porodice

Autor:

04.09.2018 17:24

Foto:

Foto:



Prvi put otkako je postala deo kraljevske porodice vojvotkinja od Saseksa dala je opširan intervju, a koji će biti prikazan u dokumentarnom filmu o kraljici Elizabeti i Komonveltu pod nazivom "Queen of the World" .

Hari i Megan: Strast jača od protokola

U dvočasovnom dokumentarcu koji će biti prikazan iz dva dela i emitovaće se narednog meseca na ITV kanalu, pojavljuju se Megan Markl i njen suprug princ Hari.

Film se bavi kraljicom Elizabetom Drugom, njenom ulogom lidera ne samo u Britaniji, već u svetu, kao i načinom na koji svoje znanje i iskustvo prenosi na mlađe generacije kraljevske porodice.

Skandal u kraljevskoj porodici: Tomas Markl izvređao vojvodu i vojvotkinju od Saseksa

- Kraljica je najviše putovala od svih članova monarhija tokom istorije i fascinantno je videti kao predaje palicu mlađim generacijama kraljevske porodice - izjavio je Nikolas Kent, izvršni producent ITV kanala.

Kako je delovanje Komonvelta i njegova uloga u svetu još od davnina intrigiralo Megan Markl, u ovom filmu vojvotkinja će dati svoje mišljenje na ovu temu, a ona i njen suprug će pričati i o kraljici sa aspekta britanskog monarha, ali i člana porodice.

U filmu će biti prikazan i veo koji je Marklova nosila na venčanju za princa Harija, a koji u sebi ima utkana 53 cveta  kao simbol 53 države Komonvelta, plus po jedan za njenu rodnu Kaliforniju i jedan za njen sadašnji dom - Kensingtonsku palatu.

Nova zabrana za vojvotkinju od Saseksa: Čega će još Megan Markl morati da se odrekne

Kako prenose britanski mediji, snimanje dokumentarca trajalo je oko godinu dana, a navodno publika će imati priliku da iz prve ruke vidi kako žive kraljica, njena porodica, pa čak i osoblje u palati.

Maja Gašić

Autor