Prva televizijska ljubav i iskreno prijateljstvo: Šenon Doerti se prisetila poslednjeg susreta sa Lukom Perijem

Najpopularniji televizijski par devedesetih bili su svakako Brenda Volš i Dilan Mekej, junaci popularne serije “Beverli Hils 90210” koje su igrali Šenon Doerti i Luk Peri. Šenon, glumica koja se poslednjih godina hrabro bori sa kancerom, uputila je poslednji pozdrav svojoj televizijskoj ljubavi, nedavno preminulom Periju.

Kolege se opraštaju od Luka Perija: Poslednje zbogom Dilanu od Stivena iz “Beverli Hilsa” (foto)


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Walsh (*Fan Page) (@cindysays90210) on

– Srce mi je slomljeno. Izgubila sam prijatelja. Imam toliko uspomena sa Lukom koje me teraju da se nasmešim i koje će zauvek ostati urezane u mom srcu i mislima – rekla je glumica za portal People –  Luk je bio pametan, tih i skroman, kompleksan čovek sa zlatnim srcem, neiscrpan izvor ljubavi i integriteta. Kontaktirao me je kada sam se razbolela i vrlo brzo smo nastavili tamo gde smo davno stali. Oboje smo bili stariji i mudriji, ali naš odnos se nije promenio. Nedostajaće mi svakog dana. Svakog minuta i sekunde.

Glumica se prisetila i njihovog poslednjeg susreta.

Odlazak zvezde “Beverli Hilsa”: Preminuo glumac Luk Peri

– Pre par nedelja smo se Luk i ja našli na ručku. Birao je restorane koji su mu dozvoljavali da povede i psa – ispričala je Šenon.

– Ušla sam u restoran a on je sedeo tamo sa širokim osmehom na licu. Pored je bila njegova kuca Peni, srećna što ispod stola ima prostirku za spavanje. Nikada neću zaboraviti, i zauvek će mi nedostajati, Lukovo lice, pogled i osmeh dok me poziva da mu priđem: “Šen…”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Luk Peri hitno prevezen u bolnicu: Popularni Dilan iz “Beverli Hilsa” imao moždani udar

Luk Peri je preminuo u 53. godini od moždanog udara. Uz glumca je u bolnici sve vreme bila njegova porodica – deca Džek i Sofi, kao i verenica Vendi Madison Bauer.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi