Prva dama ratuje sa tabloidima: Melaniji Tramp javno izvinjenje i odšteta zbog širenja laži


Nema šale sa čeličnom prvom damom Sjedinjenih američkih država. Melanija Tramp izvojevala je još jednu pobedu u borbi sa tabloidima, a ovog puta u ringu se našla sa poznatim britanskim časopisom.

Nema šale s Melanijom Tramp: Zašto Slovenka traži smenu Hrvatice u Beloj kući

Britanski list “Dejli telegraf” se bezrezervno izvinio prvoj dami SAD Melaniji Tramp i pristao da joj isplati veliku odštetu zbog članka koji je objavio prošle nedelje.

List je saopštio da je tekst, pod imenom “Misterija Melanije”, objavljen u izdanju prošle subote sadržavao lažne tvrdnje, između ostalog i da je manekenska karijera Melanije Tramp bila pod znakom pitanja pre nego što je upoznala sadašnjeg muža, kao i da je plakala tokom izborne večeri pre dve godine.

Modni dnevnik Melanije Tramp: Nezaboravna izdanja prve dame SAD (foto)

“Dejli Telegraf” je priznao da takve navode nije trebalo objaviti, ali i prihvatio da plati sve sudske troškove Melanije Tramp.

U današnjem izvinjenju, list je prihvatio da je prva dama SAD bila „uspešna profesionalna manekenka pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga i da je sama pronalazila poslove bez njegove pomoći“.

Bivša cimerka Melanije Tramp otkriva: Bila je stidljiva, nije volela društvo

Osim toga, u članku se pogrešno tvrdilo i da su se Melanijini roditelji i sestra preselili u Njujork 2005. godine i živeli u zgradama u posedu Donalda Trampa.

U tekstu se još navodilo i da je Melanija Tramp napustila studije za dizajn i arhitekturu zato što nije mogla da položi ispite, a ne zato što je želela da se posveti karijeri profesionalne manekenke.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi