Proslava organizovana u tajnosti: Amal priredila Džordžu iznenađenje za rođendan (foto)

Autor:

09.05.2017 17:07

Foto:

Foto:



Kad je čuvanje tajni u pitanju, Amal Kluni je pokazala da joj nema ravne. Lepa advokatica je svom suprugu, holivudskom superstaru Džordžu Kluniju sa kojim čeka blizance, na njegov 56. rođendan priredila iznenađenje koje će dugo pamtiti.

Džordž i Amal Kluni u iščekivanju blizanaca: Kakve savete dobijaju od kraljevske porodice

Naime, Amal je u London pozvala bliske Džordžove prijatelje iz Los Anđelesa - bivšu manekenku Sindi Kraford i njenog supruga Rende Gerbera, sa kojim je glumac poslovni partner i vlasnik brenda tekile "Casamigos". Naravno , sve je dogovoreno u tajnosti i organizaciji gospođe Kluni.


- Amal je sve organizovala, Rende i Sindi su iznenadili Džordža kad je došao kući u subotu - otkrio je izvor blizak paru. - Kada se glumac dovezao kolima i ušao u dvorište, bukvalno iz grmlja se pojavio Rende koji je vozio njegovo kosilicu za travu, dok je Sindi ležerno brala cveće. Džordž je bio šokiran.


Samo bliski prijatelji su pozvani na večeru u čast glumčevog rođendana, a na žurci se pila, sasvim logično -  tekila "Casamigos". Posebno iznenađenje je bila torta koja je predstavljala repliku tekila bara iz Klunijeve kuće u Meksiku.

Celebrating our Birthdays @casamigos style. Thanks for the cool cake Amal. #houseoffriends

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on May 8, 2017 at 6:43am PDT

Sindi Kraford podržala Džordža Klunija: Blizanci bi trebalo ovako da se zovu (foto)


Džordž je bio više nego oduševljen rođendanskim iznenađenjem, a s nestrpljenjem iščekuje i da se njegova lepa supruga porodi.

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Feb 26, 2017 at 12:31pm PST


- Amal bi trebalo da se porodi svakog trenutka - otkrio je izvor za "E! News" - Tehnički, termin joj je sledećeg meseca, ali oni očekuju da će blizanci stići ipak ranije. Sve je spremno, ostalo im je samo da čekaju.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading