Pronašao ljubav svog života: Oženio se Riki Martin


Jedan od najpopularnijih pevača na planeti Riki Martin, od 2016. godine je u srećnoj vezi sa umetnikom Jevanom Josefom. Da se radi o pravoj ljubavi govori i podatak da se par verio svega nekoliko meseci od upoznavanja.

Riki Martin – zvezda serije o Versačeu: Osiguraću da se ljudi zaljube u vezu Đanija i D’Amika

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on


Kako je prosidba izgledala, Martin je otkrio u emisiji “Elen Dedženeris šou”.

– Bio sam jako nervozan. Kleknuo sam na jedno koleno, izvadio prsten i umesto da kažem “Hoćeš li da se udaš za mene?”, rekao sam mu “Imam nešto za tebe”. On me je posmatrao sa iščekivanjem… Nastavio sam: “Želim da provedem život sa tobom”. A on je rekao “Dobro, a šta je pitanje? – ispričao je pop pevač glumici i voditeljeki jednog od najgledanijih šou programa u SAD, Elen Dedženeris.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on


Od tada je prošlo više od godinu dana, a par je sad konačno rešio i da svoju vezu ozvaniči, što je latino pevač obelodanio za portal “E! News!”.

– Sada sam muž, ali napravićemo ogromnuu žurku za par meseci, obavestiću vas već! Razmenili smo zaveze, zakleli smo se na sve što treba, potpisali sve papire, predbračne ugovore i ostalo… – otkrio je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu, i među ženama i muškarcima, koji dugo nije želeo da otkrije da je homoseksualac.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on


Martin inače ima blizance – Valentina i Matea koje mu je rodila surogat majka, a ovo mu je prvi brak.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi