Prirodno i sto odsto transparentno

Autor:

06.03.2020 16:07

Foto:

Foto:



 

Svakodnevni život je užurban, ispunjen obavezama i nekad nije nimalo lak. S vremena na vreme, svi poželimo da se posvetimo sebi i da se bar na trenutak opustimo i uživamo u prirodnim, jednostavnim stvarima. Da se uskladimo sa prirodom i povežemo sa njom.

 

 

Brend NIVEA izlazi u susret ovoj želji. Nova NIVEA Naturally Good liniju za negu lica pruža najbolje od prirode za kožu. Linija je kreirana je zahvaljujući stručnom znanju i iskustvu dugom više od sto godina i veruje u snagu prirode koja pruža osećaj svežine i otkriva lepotu iznutra. Sastav NIVEA Naturally Good proizvoda je 100 odsto transparentan i sadrži jednostavne, precizne formulacije koje obnavljaju kožu i čine je prirodno lepom i zdravom. 99 odsto sastojaka je prirodnog porekla. Preostalih 1 odsto je neophodno za stabilnost i sigurnost formulacija. U pitanju su alkohol i parfem, zahvaljujući kojima proizvodi zadržavaju svežinu i ne kvare se.

 

 

NIVEA Naturally Good linija sadrži četiri različita proizvoda, od kojih svaki sadrži po jedan organski sastojak.

 

 

NIVEA Naturally Good dnevna krema sa organskom aloe verom hidrira kožu 24 sata i pruža jedinstveni osećaj svežine. Kao biljka sa dragocenim svojstvima aloe vera se koristi već više od tri hiljade godina u nezi kože. Ona je regeneriše jer pospešuje obnavljanje ćelija i pruža dubinsku hidrataciju. Osvežavajuća formulacija sa organskom aloe verom takođe sadrži dragocena ulja jojobe i badema. NIVEA Naturally Good dnevna nega daje koži prirodnu blisavost svakog dana.

NIVEA Naturally Good noćna krema sa organskim arganovim uljem pospešuje obnavljanje kože tokom noći kako bi ona ujutru bila gipka. Formulacija hidrira i hrani, dok istovremeno čini kožu glatkom. NIVEA Naturally Good noćna krema sa organskim arganovim uljem sadrži dragocena ulja jojobe i badema.

NIVEA Naturally Good mleko i tonik za čišćenje sadrže ekstrakte organskog zelenog čaja. Mleko za čišćenje za zelenim čajem dubinski čisti kožu i uklanja nečistoće dok efikasno skida vodootpornu šminku i maskaru. Tonik sa zelenim čajem uklanja šminku i nečistoće sa lica, a koža je nakon nanošenja čista i osvežena.