Princeza Šarlot napravila prve korake u javnosti

Autor:

30.09.2016 11:25

Foto:

Foto:



Šesnaestomesečna ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton - princeza Šarlot, bila je apsolutna zvezda dana na dečjoj proslavi priređenoj u Rezidenciji kandske vlade.

Odevena u ljupku haljinu nežnoplave boje sa diskretnim roze vezom na pojasu, parirala je svojoj majci koja je takođe bila besprekorno odevena. Bela heklana bluza sa zanimljivim rukavima i suknja u gloh do kolena, savršen su izbor za ovakvu priliku.

Trogodišnji princ Džordž je bio oličenje engleskog šika. Bordo bermude i plavi džemper upotpunio je detalj u vidu tamnolavih dokolenica. Vrlo slično je bio obučen i princ Vilijam, s izuzetkom bermuda i dokolenica.

Ovo je inače prvi put da je Šarlot viđena u javnosti da hoda, a snimak koji su zabeležili gosti proslave, ubrzo je postao hit na internetu.

Zabava koju je organizovala kanadska vlada u čast dece iz vojnih porodica, okupila je 24 dece i 24 odraslih iz Vojnog porodičnog centra. Mali princ i princeza su očigledno uživali u druženju sa novim prijateljima, razmenjivali su igračke i smejali se klovnovima i animatorima, koji su bili uposleni specijalno za ovu priliku.

Princeza je posebno uživala u igranju sa životinjama - kozom, dva minijaturna konja po imenu Hani i TC, ovcom, prepelicom i crno-belim zecom. Posebno oduševljenje je izazvao pas Mus, koga je ljupka princeza doživela kao neku vrste stolice, pa tako i bez trunke straha sela na njega.

quail

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading