Princeza Jelisaveta Karađorđević mora na operaciju


Princeza Jelisaveta Karađorđević (83) u subotu bi trebalo da bude operisana na Institutu “Banjica”. Njoj će zbog degenerativne bolesti kuka biti ugrađen veštački zglob, a operaciju će obaviti profesor dr Zoran Baščarević, direktor ove ustanove.

Princeza Jelisaveta Karađorđević: Otac me je naučio da prepoznam lepotu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👑Royal Familys👑 (@rroyalfamilyy) on

Ovo je “Novostima” potvrdio Dragan Babić, dugogodišnji partner princeze Karađorđević.

Ispovest Jelisavete Karađorđević: Mojoj unuci su potpuno isprali mozak

Reč je o uobičajenom zdravstvenom problemu u tom životnom dobu i nadamo se da će sve proteći bez komplikacija – rekao nam je Babić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AddressingFreedom (@addressingfreedom) on

Princeza Jelisaveta bila je prošle nedelje na pregledima u Institutu “Banjica”, iako se spekuliše da ju je najuža familija nagovarala da se operiše u inostranstvu. Odbila je. Na “Banjici” joj je snimljen kuk i ustanovljene su degenerativne promene, a lekari su princezi predočili da su operacija i ugradnja veštačkog zgloba jedino rešenje za takvo stanje i bolove koje trpi.

Ćerka princeze Jelisavete Karađorđević: Porodična drama Katarine Oksenberg

Ćerka kneza Pavla je svakako jedan od najvitalnijih članova porodice Karađorđević. Redovno se rekreira, čak i u fitnes centrima, što je neuobičajeno za žene u njenim godinama. Bez obzira na to što je zagazila u devetu deceniju, stanovnici centralnih beogradskih ulica redovno je viđaju u šetnji.

Autor: Gloria.rs
Foto: Gloria magazin, Marina Lukić, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi