Prijateljstvo koje intrigira javnost: Šta povezuje Megan Markl i Amal Kluni

Autor:

31.05.2018 19:30

Foto:

Foto:



Venčanje princa Harija i Megan Markl okupilo je svetski džet set, a najviše pažnje privuklo je prisustvo najglamuroznijeg holivudskog para, Džordža i Amal Kluni.

Megan Markl: Druga mladina haljina na venčanju je potvrda da je Britanija dobila “vojvotkinju od stila” (foto)

I dok je većina pomislila da su Klunijevi pozvani na svadbu decenije zahvaljujući Harijevom prijateljstvu s holivudskim superstarom, istina je ipak drugačija. Kako prenose svetski mediji, Amal je zapravo ta koja je pozvana na venčanje i to od strane vojvotkinje od Saseksa.

Bilo je i smeha i suza: Fotograf otkrio kako je smirio decu za fotografije s kraljevskog venčanja

Iako nikad nisu zajedno viđene u javnosti, Megan i Amal su zapravo prijateljice. Kako su se bivša američka glumica i ugledna britanska advokatica za ljudska prava upoznale,  pitanje je koje intrigira javnost.

Kako prenosi portal People, Amal je bila među prvima koja se Megan našla pri ruci  kada se pre nekoliko meseci doselila u London.

Stroga kraljevska pravila: Zašto će Megan i Hari morati da vrate svadbene poklone

- Megan i Amal se poznaju već neko vreme i dele mnoge zajedničke interese - otkrio je neimenovani izvor za People.

- Amal je pomogla Megan da se smesti i prilagodi londonskom načinu života. Od prvog dana su "kliknule" - tvrdi isti izvor.

Prijatelji Megan Markl na mukama: Da li sada treba da ti se klanjamo?

Supruga Džordža Klunija je bila od velike pomoći, savetovala je buduću vojvotkinju od Saseksa koji londonski frizer je najbolji, koje radnje nikako ne treba da propusti, kom šminkeru da poveri negu svog lica...

Pa tako nije iznenađenje što je za ličnog frizera Megan odabrala Migela Pereza, a koji stilizuje i Amal.

Modni detalj od velike važnosti: Elizabeta na diskretan način podržala izabranicu omiljenog unuka (foto)

- Da, ja sam Meganin frizer. Kao i Amalin, a Megan je njena prijateljica. Takođe sam zadužen i za Džordžovu kosu, za celu porodicu. Amal me spojila s Megan kad se doselila ovamo. Održavam joj boju, šišam je i stilizujem - otkrio je Perez.

Ko je pio, a ko profitirao na svadbenoj žurci Harija i Megan: Serena Vilijams otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u Vindzoru

Da dele isti istančan ukus za modu, bilo je očigledno na venčanju. Amal se među uglednim zvanicama isticala u kreaciji žute boje, a koju potpisuje čuvena britanska dizajnerka Stela Makartni.

Vojvotkinja u centru modnog skandala: Venčanica Megan Markl je plagijat?

Drugu haljinu na venčanju koju je mlada ponela za privatnu žurku u Frogmor Hausu, belu kreaciju golih ramena koji prati liniju tela i sa dugačkim šlepom, takođe potpisuje Stela Makartni.

Објава коју дели lusls23 (@lusls23) дана 22. Мај 2018. у 5:49 PDT

Maja Gašić

Autor