Prijatelji i porodica zabrinuti: Vuk Kostić nalazi se u kritičnom stanju?

Autor:

16.11.2020 12:35

Foto:

Foto:



Popularni glumac Vuk Kostić pre nekoliko meseci bio je zaražen korona virusom, bez težih siptoma, međutim sada se susreo sa velikim komplikacijama.

Popularni glumac Vuk Kostić vrlo često u filmovima glumi opake i neustrašive momke, ovog puta je pokazao da je i u privatnom životu sličnog karaktera. Iako se već drugi put susreće sa podmuklim virusom Vuk i dalje nije izgubio optimizam i volju!

Naime, kako prenose domaći mediji Vuk Kostić po drugi put zarazio se korona virusom. Iako je pre nekoliko meseci preležao pomenuti virus bez težih simptoma, nedavno se ponovo zarazio. Ovog puta, kako prenosi 'Alo' simptomi su znatno teži, te je glumac u teškoj situaciji. Ovu informaciju Kostić je podelio samo s članovima porodice i bliskim prijateljima koji su veoma zabrinuti za njegovo zdravlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Kako dalje navode mediji, glumac se trenutno nalazi kod kuće.

- Nedavno je dobio tempteraturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje... Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen korona virusom, jer ga je već preležao. - Tvrdi izvor blizak glumcu i dodaje da se po savetu lekara Vuk ipak podvrgao testovima, čiji ga je pozetivan rezultat poprilično iznenadio.

Pročitajte i: Vuk Kostić još jednom pokazao svu raskoš svog talenta, ovo je uloga kao stvorena za njega! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

- Teško diše, čak ponekad i teško govori. Izbegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao preko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu poneku poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome. - Zaključio je pomenuti izvor za 'Alo'.

Nije mnogo prošlo, a poznati glumac oglasio se povodom spekulacija, putem društvene mreže Instagram te poručio:

- Izmišljaju bezveze, sve je ok. Nema ni upale pluća ni temperature, Bogu hvala. Samo na papiru piše pozitivan. Ovo pišem zbog onih ljudi koji se iskreno brinu. Živ je vuko mrtav nije! - Istakao je Kostić i tako prekinuo spekulacije o svom navodnom izuzetno teškom zdravstvenom stanju!