Prijanka Čopra ima više razloga za slavlje: Glumica podelila lepe vesti i oduševila fanove

Autor:

22.07.2020 10:08

Foto:

Foto:



"Ja sam najsrećnija žena na svetu..."

 

Prijanka Čopra nedavno je proslavila 38. rođendan, a uporedo sa ovim događajem, bivša Mis sveta je sa fanovima podelila još jednu srećnu vest. Objavom fotografije na društvenoj mreži Instagram, glumica je otkrila da pored dana rođenja, zajedno sa suprugom, pevačem Nikom Džonasom slavi dvogodišnjicu od njihove veridbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Jul 19, 2020 at 5:51pm PDT

- Za moju najveću životnu radost. Pre dve godine si me pitao da se udam za tebe. Tada sam možda ostala bez reči, ali od tada čuveno "da" izgovaram svakog dana koji provedem sa tobom. I u najtežim vremenima ti nađeš način za stvaranje lepih uspomena. Hvala ti što misliš na mene stalno. Ja sam najsrećnija žena na svetu! Volim te - napisala je Prijanka, koju je Nik zaprosio nakon samo dva meseca veze.

Muzičar je jednom prilikom i izjavio da se u svoju sadašnju suprugu zaljubio na prvi pogled, a venčanje su organizovali u decembru 2018. godine.

Nik je od Prijanke mlađi punih 10 godina, ali to ga ne čini manje zrelim za jednu ozbiljnu ljubavnu vezu kakvu ima sa glumicom. On joj je za rođendan pripremio romantično iznenađenje, a specijalan dan supruzi je čestitao i emotivnom porukom na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on Jul 18, 2020 at 1:17pm PDT

- Mogao bih zauvek da gledam u tvoje oči. Volim te, dušo. Ti si najpažljivija, najbrižnija i najdivnija osoba koju sam upoznao. Toliko sam zahvalan što smo pronašli jedno drugo. Srećan ti rođendan, lepotice - napisao je mlađani pevač uz zajedničku fotografiju na kojoj mu supruga sedi u krilu.

Ovakvi izlivi ljubavi su česti i s njegove i s njene strane, a oni neretko i u intervjuima govore o tome koliko su srećni i zahvalni što imaju jedno drugo.

goran.anicic

Autor