Presrećna buduća mama: Nina Janković podelila radosne vesti (foto)


Nakon što je pre tri godine izgovorila sudbonosno “da” svom izbarniku Mateji Dičiću, glumica Nina Janković sada je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama podelila najlepše vesti.

Nina Janković Dičić: Uživam u braku, a deca će doći kad bude vreme za to

Jedna od najlepših srpskih glumica i njen suprug uskoro će postati roditelji, a Nina je svoju sreću podelila sa svima uz duhovitu fotografiju.

Šta god da je, nek je živo i zdravo! – napisala je ona na društvenim mrežama uz prvu fotografiju trudničkog stomaka.

Šta god da je, nek je živo i zdravo! @matejadicic 💏❤️👶 #ivicaimajica

A post shared by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on

Nina koju je publika zavolela zbog uloga u brojnim domaćim filmovima i serijama, među kojima su “Montevideo, Bog te video!”, “Pevaj, brate”, “Cvat lipe na Balkanu”, “Budva na pjenu od mora”, “Ubice mog oca”… i njen suprug krajem maja su proslavili tri godine braka, a mlada dramska umetnica tada je za “Gloriju” otkrila kako nijednog trenutka nije posumnjala u to da je suprug Mateja čovek njenog života kao i da bi volela da bude mama dečaka jer je ove godine njenih pet drugarica dobilo ćerkice.

– Tamara Dragičević i njena rođena sestra Marija, koje su i moje zaove, Dragana Dabović, Mija, moja najbolja drugarica iz Šapca, i Marija, takođe moja drugarica iz rodnog grada. Sve imaju devojčice.

Nina Janković: Ljubav u Opatiji (foto)

Koliko dece biste želeli da imate?

Dvoje ili troje. Volim decu i ima ih dosta u mom okruženju. Sa njima sam ortak i uvek pričam kao da smo ravnopravni, a to je njima zabavno – rekla je Nina za “Gloriju”.

Autor: Gloria.rs
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi