Izvukao se iz pakla droge, ali ga je teška bolest slomila: Preminuo Igor Pervić


Poznati glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini jutros u svom stanu, nakon teške bolesti, preneli su domaći mediji. Ovu vest potvrdila je njegova bivša devojka Jovana Petrović, koja je na društvenoj mreži objavila zajedničku fotografiju.

Moja ljubav – kratko je napisala uz zajedničku fotografiju. Na društvenim mrežama fanovi su počeli da se opraštaju od glumca.

Priča o Nemanjićima: Smederevsku tvrđavu okupirala srpska glumačka imena (foto)

Igor je glumio u mnogim filmovima kao što su “Crni bombarder”, “Lajanje na zvezde”, “Bure baruta”, “Sivi dom” i poznatim serijama “Ranjenik”, “Vuk Karadžić”, a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo 7 godina. Poslednja uloga u kojoj smo ga gledali bila je u seriji “Nemanjići”.

Igor je rođen u Beogradu, 29. oktobra 1967. godine, a otvoreno je pričao o tome kako je počeo da uzima drogu.

Jedna devojka, pokoj joj duši, koja je sada mrtva… Ja sam bio strašno zaljubljen u nju… Imao sam motor, “tomos automatik”, tad sam imao nekih 17 godina. To je tada bilo ne možeš da zamisliš, imati taj motor. I ja je stavim na motor i ona mi kaže: “Ajde, vozi me na Novi Beograd, imam nešto hitno tamo da završim” – pričao je Igor.

Ja vidim njoj nešto nije dobro, a ja tada stvarno nisam ništa znao o teškim drogama. Došli smo do zgrade i ona me pošalje na treći sprat. Za nju sam bio spreman sve da uradim. Nađemo se mi na trećem spratu i ona poslaže sve “rekvizite”, ja gledam zapanjeno šta to ona tamo krčka… I stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma. I ja naravno da bih tu devojku očarao, onako mlad i glup, kažem hajde. Okrenem glavu na drugu stranu i ona mi to uradi. Nije jedan dan prošao, ja sam se ponovo… To. Nikad nisam uzimao na nos. U početku nam nije trebalo mnogo para, ali kasnije – rekao je jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morfium Couture (@morfiumfashion) on

Kasnije je upoznao svoju veliku ljubav, pesnikinju i književnicu Jasminu Holbus, koja mu je pomogla da prebrodi težak period.

Jasmina je dolazila dva puta dnevno da me poseti i stvarno se trudila oko mene. Tada sam shvatio da je ona moja jedina slamka spasa – govorio je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska) on

Igor je kratko bio oženjen Jelenom Tinskom, balerinom i glumicom, nekadašnju članicu baletske grupe “Lokice”. Igor sa Jelenom nije ostao u dobrim odnosima, s obzirom da se u vreme veze sa njom borio sa herioinskom zavisnošću. Njegova bivša supruga bila je starija od njega 15 godina, pa njegovi roditelji nisu podržavali taj brak. To potvrdjuje i podatak da njegova majka Lidija nije prisustvovala venčanju.

Nakon tog braka, bio je dugo godina u vezi sa Jovanom Petrović, Čkaljinom unukom. Sa njom se iz Beograda preselio u Baćevac, ali ni ova veza nije opstala.

Autor: Gloria.rs
Foto: Printscreen, Facebook/ Gloria magazin, Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi