Premijera: Novi spot Zdravka Čolića “Ničeg nije bilo između nas” (video)

Pesma “Ničeg nije bilo između nas”, koja je osvojila publiku u regionu, peta je numera sa novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

Novi spot premijerno je prikazan danas u podne na zvaničnom Youtube kanalu Zdravka Čolića.


Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović, a aranžman Nikša Bratoš, uradi upravo na filmski način.

Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo uneti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvesnosti – kaže Aleksandar Kerekes Keky, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

Prilikom slušanja ove pesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje – rekao je Čolić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) дана

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje “Ono malo sreće“ , Zdravko Čolić odrzaće koncerte u Zagrebu Arena (20.oktobar); Tuzli Dvorana Mejdan (3.novembar); Skoplju Arena Boris Trajkovski ( 10.novembar).

Autor: Gloria.rs
Foto: Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi