Pred premijeru na FEST-u: Novi trejler za film "Psi umiru sami" (video)

Autor:

11.02.2019 14:53

Foto:

Foto:



Film “Psi umiru sami” Nikole Petrovića premijerno će biti prikazan na predstojećem 47. FEST-u, a koji se održava od 22. februara do 3. marta.

Ova drama sa elementima trilera biće prikazana u okviru srpskog takmičarskog programa kao debitantski film reditelja Nikole Petrovića sa Srđanom Petrovićem, Draginjom Mileusnić, Draganom Vujićem Vujketom i Minom Obradović u glavnim ulogama.

Nakon premijere na FEST-u film "Psi umiru sami" će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Reditelj filma Nikola Petrović ističe kako su likovi u ovom filmu zasnovani na ljudima iz njegovog života “na ideju za ovaj film sam došao tako što sam radio na par kratkih filmova i onda mi je negde logičan sled događaja bio da uradim dogumetražni film. Za ovaj film su me inspirisali neki ljudi u mom životu i neke promene koje su mi se desile, koje sam hteo da prenesem na likove u mom filmu i da sve to stavim u neki triler ili misteriju i da i glumcima, ali i samim likovima dam izazove sa kojima će se boriti”.

Viktor, bivši programer, seli se u svoju staru kuću na planini sa svojim psom Aresom. Njegov mir remeti gost koji krije tajne daleko veće od ljudskog razumevanja.

Ostale uloge tumače Miloš Timotijević, Srđan Žika Todorović, Nikola Šurbanović i Andrej Šepetkovski.

Maja Gašić

Autor