Pre tri meseca je pobedila rak: Šenon Doerti izgleda neprepoznatljivo (foto)

Autor:

01.08.2017 17:51

Foto:

Foto:



Vest da popularna Brenda iz hit serije s početka 90-ih "Beverli Hils" - glumica Šenon Doerti boluje od karcionoma dojke, rastužila je mnoge. O njenoj hrabroj borbi s ovim opakim neprijateljem, pisali su svi svetski mediji.

Šenon Doerti ganula supruga fotografijom sa venčanja

Šenon je redovno preko društvenih mreža obaveštavala svoje prijatelje i fanove kako napreduje njena bitka za život. Videli smo je obrijane glave, prikačenu na infuziju, na hemioterapiji... Glumica se nije libila da ogoli svoj život pred javnošću i zbog toga je zadobila simpatije celog sveta koji je duboko saosećao sa njom.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Aug 6, 2016 at 11:05am PDT


A kada je pre tri meseca objavila da je uspela da pobedi najstrašnijeg neprijatelja, svet je slavio sa njom. Iako joj i dalje predstoje česte preventivne kontrole i analize, dani bolova, straha, mučnina, obrijane glave, i svih tih užasnih posledica ove opake bolesti su iza nje...

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jul 9, 2017 at 8:45pm PDT


Glumica se juče sa suprugom Kurtom Isvarienkom pojavila u jednom restoranu u Malibuu, a gotovo je niko nije prepoznao. Navikli da je viđaju sa perikom ili obrijane glave, mnogi su bili iznenađeni kada su je videli sa svojom kosom, a koja je nakon hemioterapije (što je česta pojava) počela i da se kovrdža!

Ležerno obučena, Šenon je izgledala zadravo, zadovoljno i kao da nedavno nije prošla kroz pakao... Lice joj izgleda sveže, a vratili su se i prepoznatljivi glumičini "puni" obrazi...

Maja Gašić

Autor