Pozorište napustilo scenu: Premijera "Hotela 88" okupila glumačku elitu u hotelskoj sobi (foto)

Autor:

09.04.2017 10:29

Foto:

Foto:



U sasvim neobičnom prostoru za izvođenje dramskog dela, u jednoj sobi beogradskog hotela "Rooms 88", sinoć je premijerno izvedena predstava "Hotel 88" u režiji i adaptaciji Staše Koprivice.

Pozorišna publika je navikla na ograničenost prostora gde su glumci sa jedne strane – na bini, a publika sa druge – na stolicama. Predstava "Hotel 88″ razbija tu svakodnevnu pozorišnu stegu, a glumci Jelisaveta Orašanin, Andrija Kuzmanović, Tamara Krcunović i Vladimir Aleksić stali su "oči u oči“ pred publiku u jednoj hotelskoj sobi na vrhu hotela.

I nakon premijere ove romantične priče, rađene po motivima komada "Privatni život" Noela Kauarda, predstava će se igrati u jednoj hotelskoj sobi na sedmom spratu hotela "Rooms 88″ u Takovskoj 49 gde publika sedi u sobi zajedno sa glumcima i deo je scenografije sačinjene od realnog, upotrebljivog nameštaja, pravih zidova, plafona i podova i sa predivnim pogledom na Beograd.

"Hotel 88" spaja savremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komedije situacije. Priča prati Viktora i Anu koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo u potpunosti simpatično i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.

 

Glumice Nataša Ninković, Gorica Popović, Tamara Dragičević, modna kreatorka Dragana Ognjenović, direktor modnog studija "Click" Nenad Radujević, balerina i novinarka Drina Pešić i mnogi drugi burnim aplauzom nagradili su briljantnu glumačku četvorku, koju će publika imati priliku da vidi već večeras, na prvoj reprizi, na sedmom spratu hotela "Rooms 88".

Komentari. (0)

Loading