Poznati par zajedno: Rijana u vezi sa dugogodišnjim prijateljem?

Autor:

02.12.2020 13:00

Foto:

Foto:



Glasine o romantičnoj vezi dugogodišnjih prijatelja i saradnika Rijane i  A$AP Rokija kružile su godinama - posebno nakon što se pevačica rastala sa trogodišnjim dečkom, milijarderom Hasanom Džamilom. Ovog puta izvori za strane medijie potvrdili su da su glasine istinite.

Nakon što je Page Six objavio kako je par viđen na večeri u jednom restoranu u Njujorku tokom vikenda i nakon što se oglasilo nekoliko izvora da potvrdi ovu romansu, poznati par ponovo je u centru pažnje.

Naime, Rijane i  A$AP Roki nedavno su sarađivali zbog pevačicine beauty linije Fenty Skin, a uradili su i nekoliko intervjua zajedno kako bi predstavili svoju saradnju.

Kada su repera pitali o saradnji sa Rijanom on se obratio pevačici i rekao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trendingsusa (@trendingsusa)

- Mislim da najteži deo rada sa tobom to da uspem da ostanem ozbiljan i ne smejem se, jer kao da smo u komediji. To je najteži deo. Uvek je zabavno. Jednostavno do kraja dana zaboraviš da si na poslu.

A$AP Roki i Rijana su dobri prijatelji duži niz godina. Reper je nastupao na otvaranjima njenih koncerata tokom njene turneje "Diamonds World Tour” 2013. godine, a imaju i zajedničku pesmu "Cockiness."

Inače, Roki je ranije bio u vezi i sa drugim slavnim damama poput Kendal Džener 2017. godine i brazilskom manekenkom Dajanom Sodre prošle godine.

Za sada nam ostaje da sačekamo da se ovaj poznati par oglasi i prokomentariše izjave mnogih izvora, ali dovoljno govori i to što još uvek nisu ništa demantovali...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

story.rs/NP

Autor