Poznate dame bi najradije zaboravile ove <i>grehe </i> iz prošlosti

Autor:

30.06.2015 15:30

Foto:

Foto:



Svi smo mi pravili greške u prošlosti koje želimo da zaboravimo. Najradije bismo da se rešimo svih svedoka – spalimo fotografije na kojima izgledamo grozno, nateramo najbolju drugaricu da zauvek ćuti o nečemu što smo uradili i zauvek proteramo iz zemlje bivšeg poslodavca kod koga smo samo zarađivali za džeparac.

Najbolja stvar je da nismo usamljeni u tome i da su loše poteze u životu imali i pripadnici celebrity sveta. Nekako je utešno kad znate da je i Madona crnim kreonom iscrtavala usne i nosila naramenice, te da je Dženifer Aniston pre “Prijatelja“ imala lošu frizuru.

Lista zvezda koje bi rado da izbrišu neke poslovne poteze sa početka karijere je veoma duga, ali evo nekih.

Manekenka i top model Naomi Kempbel rado bi izbrisala album koji je snimila 1997. godine. “Baby Woman” bio je totalni komercijalni promašaj.

Njena koleginica Žizel Bundšen žali što je 2004. glumila brazilsku pljačkašicu u filmu “Taxi”, iako je film kod publike dobro primljen.

Žali zbog glumačke karijere (foto: Profimedia)

Još jedan supermodel, Sindi Kraford, nije ponosna na svoju ulogu u filmu “Fair Game” iz 1995. godine, koji su kritičari negativno ocenili upravo zbog njene loše glume.

A Aleksa Čang, it devojka današnjice i modna ikona, počela je kao model u muzičkim spotovima od kojih su zapaženiji bili “Hey Whatever” iz 2003. godine, britanskog benda “Westlife” i “Down Boy”  Holi Valans iz 2002.

S obzirom na to gde su sada i kakve karijere imaju, možda “lapsusi” iz prošlosti ovih zvezda i nisu bili tako loši - na greškama se uči, zar ne?

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading