Povlačenje po sudu uzelo danak: Sin Madone i Gaja Ričija uhapšen zbog droge

Autor:

24.11.2016 11:48

Foto:

Foto:



Roko Riči, sin popularnog britanskog reditelja Gaja Ričija i pop ikone Madone, uhapšen je početkom ove nedelje u Londonu, nakon što je policija u septembru pronašla kod njega manju količinu marihuane B klase. Kako navode britanski mediji, šesnaestogodišnjak je pretresen u blizini kuće u Primrozu u kojoj živi s ocem.

Da podsetimo, Madona je početkom septembra izgubila starateljstvo nad Rokom, koji je dodeljen ocu i živi s njim u Londonu.

Madona i Riči su se razveli 2008. godine nakon osam godina braka. Iako je u početku delovalo da će razvod biti civilizovan, ubrzo je počelo natezanje oko imovine, a potom i starateljstva nad njihovim jedinim biološkim detetom - Rokom (par je svojevremeno usvojio bebu iz Malavija). I čini se da je ta rastrzanost između roditelja i povlačenje po sudu uticalo na Ričija juniora da se oda porocima.

#Madonna #GuyRitchie #LourdesLeon #RoccoRitchie ?

A photo posted by George Stamenov (@jstamenov) on Nov 14, 2016 at 1:15am PST

Neprikosnovena kraljica popa je povodom ove nemile situacije izdala zvanično saopštenje u kome je rekla da smatra da je incident 28. septembra (dan kada je kod Roka pronađena marihuana) zapravo "porodična stvar" i dodala:

- Veoma volim mog sina. Učiniću sve što je u mojoj moći da mu obezbedim podršku koja mu je potrebna, a vas molim da poštujete našu privatnost u ova teška vremena.

Inače, mama i sin nisu već neko duže vreme u najboljim odnosima. Neposredno pre nego što će se okončati bitka za starateljstvo, Roko je odbio da sa Madonom krene na turneju i odlučio da ostane sa ocem u Londonu. Prema pisanju medija, to je bila kap koja je prelila čašu i Madona je bila skrhana, posebo zbog toga što ga je ubrzo i zakonski izgubila.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading