Potresno priznanje Ledi Gage: I danas se bojim da izgovorim ime onoga koji me je seksualno iskoristio

Autor:

16.10.2018 18:20

Foto:

Foto:



Časopis Elle je u Los Anđelesu organizovao gala veče na kojoj je odao počast ženama u Holivudu, a glavna zvezda bila je Ledi Gaga (32), koja je održala snažan govor u kojem je spomenula kako je sa 19 godina bila žrtva zlostavljanja i koliko joj je bilo tešo da se izbori sa osećajem krivice i kako se to odrazili negativno na njeno zdravlje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RDT Lady Gaga (@rdtladygaga) дана 15. Окт 2018. у 10:25 PDT

Bredli Kuper i Ledi Gaga: Hemija o kojoj svi pričaju

Pevačica koja je svojom prvom ulogom u filmu "A Star Is Born" ("Zvezda je rođena") osvojila i kritičare i publiku, kaže kako se u Holivudu "oseča poput fetusa". Nagrađivana muzičarka je pred drugim slavnim gošćama održala govor koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, prenosi portal Elle.com.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RDT Lady Gaga (@rdtladygaga) дана 16. Окт 2018. у 5:21 PDT

Kako bi dodatno naglasila poruku koju je želela da prenese, ona je umesto raskošne haljine, namerno obukla predimenzionirano muško odelo Marka Džejkobsa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gaga Daily (@gagadaily) дана 15. Окт 2018. у 9:05 PDT

“Ovo nisam ja”: Ledi Gaga o svojoj filmskoj ulozi, putu do slave i veri

-Danas nosim pantalone... Jer šta zapravo znači biti žena u Holivudu? Mi nismo samo objekti koji zabavljaju ljude, mi smo ljudska bića koja imaju snagu i glasove koji trebaju da se čuju, čak i onda kad nas žele ućutkati... - rekla je i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gaga Daily (@gagadaily) дана 16. Окт 2018. у 1:11 PDT

Ledi Gaga: Kraljici skandala istekla garancija

-Kao žena koju je u vreme kad je imala samo 19 godina neko iz zabavne industrije seksualno iskoristio, kao žena koja se i danas boji javno da izgovori napadačevo ime, kao žena koja svaki dan živi s hroničnom boli, kao žena koju su odmalena učili da mora slušati sve što joj muškarci kažu, danas sam ipak odlučila obući pantalone i uzeti vlast/snagu u svoje ruke - dodala je Gaga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JLo Footage (@jlofootage) дана 16. Окт 2018. у 1:29 PDT

-Posle seksualnog napada koji sam već spomenula, zatvorila sam se u sebe. Godinama sam ćutala o onome što mi se dogodilo. Stidela sam se. Deo mene i danas se stidi. Deo mene, nažalost, i dalje krivi samu sebe. A kad sam napokon smogla snage da se o svemu poverim nekim moćnim ljudima iz te iste zabavne industrije, nisu mi pomogli, jer nisu hteli... S vremenom je ta emocionalna bol prerasla u fizičku, usledili su depresija, anksioznost, poremećaji u ishrani... - govorila je Lejdi Gaga dok ju je publika slušala na ivici suza.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gaga Daily (@gagadaily) дана 15. Окт 2018. у 10:54 PDT

Ledi Gaga, zvezda Mostre: Uvek sam verovala u sebe

-I zbog svega što sam proživela, zbog svega što mnoge žene proživljaju u tišini, podignimo naše glasove, stvarajmo promene, obratimo pažnju na pojedince oko nas kojima treba pomoć, pružimo im ruku - zaključila je pevačica u svom govoru na gala večeri na kojoj su se pojavile i glumice Šarliz Teron, Kira Najtli, Kejt Bejkinsel i mnoge druge.