Poslednji pozdrav voljenom tati: Potresno pismo Dragane Mićalović preminulom ocu


Glumac Dragan Mićalović, otac popularnih glumica Slobode i Dragane Mićalović, preminuo je iznenada u ponedeljak u 67 godini.

Preminuo glumac Dragan Mićalović: Ćerke Sloboda i Dragana dirljivim porukama oprostile se od oca (foto)

Mićalović, poznat po ulogama u serijama “Srećni ljudi”, “Seljaci”, “Moj rođak sa sela” biće sahranjen danas, a njegova ćerka Dragana je na društvenim mrežama objavila pismo koje nikada neće poslati ocu.

Nikad nikog nisam i nikad nikog necu voleti kao sto volim tebe! Hvala sto sam tvoja cerka,hvala sto si moj otac!Ja se od tebe ne oprastam,ja sa tobom samo pocinjem neki novi vid komunikacije,koji nam je nepoznat.Imala sam,imam i imacu najboljeg taju na svetu! Nosicu tvoje ime najponosnije na svetu! Hvala za svu nesebicnu ljubav,hvala za svaki surovo realan razgovor,koji si samo ti umeo da kazes na najnezniji nacin!Hvala sto si uvek imao vremena za nas!Hvala sto si imao razumevanja za svaki moj trenutak nezrelosti.Hvala sto ste nas izveli na pravi put!Hvala sto ste mi ti i mama podarili najbolje sestre na svetu! Hvala sto sam imala najlepsi deciji zivot.Hvala sto ste me naucili da volim! Ovih hvala imam tajo u dusi jos milion!Samo zelim da ti obecam da cemo nas cetiri biti dobro,najbolje! Bices ponosan na nas! A ja ti obecavam da cu uspeti.Da cu biti dobro,da nikad necu skrenuti s puta i da cu te uvek u sebi nositi!Jer svaki deo mene..to je tvoje!To si ti!!! Voli te tvoje mace,tvoje najmalecko,tvoja Gaga,tvoje mezimce,tvoje pile…Volim te veliki moj kapetane!!! Putuj andjele moj dobri

Објава коју дели Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) дана

Nikad nikog nisam i nikad nikog neću voleti kao što volim tebe! Hvala što sam tvoja ćerka, hvala što si moj otac! Ja se od tebe ne opraštam, ja sa tobom samo počinjem neki novi vid komunikacije koji nam je nepoznat. Imala sam, imam i imaću najboljeg taju na svetu! Nosiću tvoje ime najponosnije na svetu! Hvala za svu nesebičnu ljubav, hvala za svaki surovo realan razgovor, koji si samo ti umeo da kažeš na najnežniji način! Hvala što si uvek imao vremena za nas! Hvala što si imao razumevanja za svaki moj trenutak nezrelosti. Hvala što ste nas izveli na pravi put! Hvala što ste mi ti i mama podarili najbolje sestre na svetu! Hvala što sam imala najlepši dečiji život. Hvala što ste me naučili da volim! Ovih hvala imam, tajo, u duši još milion! Samo želim da ti obećam da ćemo nas četiri biti dobro, najbolje! Bićeš ponosan na nas! A ja ti obećavam da ću uspeti. Da ću biti dobro, da nikad neću skrenuti s puta i da ću te uvek u sebi nositi! Jer svaki deo mene… to je tvoje! To si ti! Voli te tvoje mače, tvoje najmalecko, tvoja Gaga, tvoje mezimče, tvoje pile… Volim te veliki moj kapetane! Putuj anđele moj dobri – napisala je Dragana na Instagramu uz očevu fotografiju.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA images/ Antonio Ahel/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi