Poslednja uloga Danijela Krejga kao agenta 007: Impresivni naziv filma oduševio Bondove fanove

Dugo očekivani novi film o Džejmsu Bondu zvaće se „Nema vremena za umiranje“ (“No Time To Die”), objavljeno je na zvaničnom nalogu produkcije na tviteru.

Film je prethodno imao radni naslov Ruka koja razbija (Shatterhand), ali je naziv promenjen kako bi bio u skladu sa imenima prethodnih kultnih filmova o britanskom agentu, prenosi Tanjug.


Snimanje filma još traje, a to će biti poslednje pojavljivanje Danijela Krejga u ulozi agenta 007, prenosi Dejli mejl. Režiser 25. filma o Džejmsu Bondu je Keri Fukunaga, dok je scenario napisala Fib Valer Bridž.

U novom filmu, miran život agenta 007 na Jamajci prekinut je kada ga njegov prijatelj Feliks pozove da mu pomogne u misiji spasavanja otetog naučnika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Movie News On Instagram? (@updates_in_cinema_v2.0) дана

Produkcija je konačno počela u aprilu, nakon što je bila odložena za nekoliko meseci posle odlaska režisera Denija Bojla. To nije bio jedini peh, pošto je Krejg morao da se podvrgne operaciji, nakon što je pokidao ligamente zgloba kada je u maju pao tokom snimanja na Jamajci.

Glumac se posle operacije oporavljao dve nedelje, što je dodatno odložilo snimanje.

Film se, osim na Jamajci, snima na brojnim lokacijama širom sveta, kao što su Norveška, Italija i Engleska, a premeštaj ekipe u Škotsku govori o tome da će kultni tajni agent ponovo posetiti svoj dom iz detinjstva, koji su obožavaoci mogli da vide u blokbasteru Skajfol.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ZonaClipOficial (@zonaclipnews) дана

Premijera 25. filma o Džejmsu Bondu zakazana je za 3. april sledeće godine u Velikoj Britaniji i 8. april u Sjedinjenim Američkim Državama.

Autor: Gloria.rs
Podelite sa prijateljima:
Tagovi