Posle glumačke karijere model Kara Delevinj ulazi i u muzičke vode (video)

Za lepu Karu Delevinj godinama kruže priče da je osim za glumačku veoma zainteresovana i za pevačku karijeru. Manekenka je snimila duet s prijateljem Vilom Hardom 2013. godine, a sa Farelom Vilijamsom je pevala u filmu “Reinkarnacija”.

Dress by #IrisVanHerpen jewels by @repossi make up by @mollyrstern hair by @mararoszak styling by @robzangardi @marielwashere


Објава коју дели Cara Delevingne (@caradelevingne) дана

Sada, dve i po godine kasnije, Kara Delevinj ima svoju prvu solo premijeru za film Lika BesonaValerian and the City of a Thousand Planets“, bluz pesmu “I Feel Everything“.

Ne mogu da verujem da je napokon puštena. Poslušajte i recite mi svoje mišljenje – napisala je Kara na svom Instagram profilu.

So excited for the @valerianmovie premiere tonight. Can’t wait for you all to see it on the 21st July. @lucbesson @badgalriri @danedehaan

Објава коју дели Cara Delevingne (@caradelevingne) дана

Your spectacular adventure awaits. See #Valerian NOW PLAYING in 3D & RealD 3D theaters everywhere. Ticket link in bio.

Објава коју дели Valerian Movie (@valerianmovie) дана

Tekst pesme napisali su Kara i Vilijams i govori o ljubavnim patnjama i novoj ljubavi. Glas ove britanske lepotice je dubok i strastven i nakon ove pesme mogla bi, pored glumačke i karijere modela, da ozbiljno zapliva i u muzičkim vodama.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi