Posle dve i po decenije Kifer Saterlend progovorio o raskidu veridbe sa Džulijom Roberts

Autor:

29.09.2016 20:54

Foto:

Foto:



Ljubavni život jedne od najvećih glumica Holivuda oduvek je privlačio mnogo pažnje. Na osmeh Džulije Roberts retko ko ostaje ravnodušan, a tokom svoje dugogodišnje karijere zavele je brojne moćne muškarce.

Jedan od njih bio je i Kifer Saterlend sa kojim je bila u vezi davne 1991. godine. Upoznali su se godinu dana ranije na snimanju filma "Flatliners" i ubrzo nakon toga postali nerazdvojni.


Zvali su ih zlatnim parom, a glumica je blistala od sreće dok je govorila o svom dragom: - Radimo zajedno i zaljubljeni smo jedno u drugo. To je život, više ne možete ni tražiti -  pričala je tada zaljubljena Džulija.

Srećni par se ubrzo verio, a glumica je kako i dolikuje napravila veliku zabavu tim povodom. A onda samo nekoliko dana pred venčanje dogodio se scenario iz filma "Odbegla mlada". Džulija je odustala od svega i otkazala venčanje.

A photo posted by 80s & 90s (@90s_aesthetic) on Sep 28, 2016 at 11:22pm PDT

Kifer je ovaj udarac teško podneo, posebno jer je Džulija vrlo brzo viđena u društvu glumca Džejsona Patrika sa kojim je uplovila u emotivnu vezu. Međutim ostao je dostojanstven u svom bolu i nikada nije komentarisao ništa o svojoj bivšoj verenici, sve do sada.

A video posted by Sissy (@sissy2d) on Jul 1, 2016 at 7:32pm PDT

Naime, glumac je u intervju za jedan ugledni američki magazin otkrio šta 25 godina kasnije misli o Džulijinom postupku.

-Bili smo mladi i zaljubljeni. Džulija je tada bila planetarno popularna, i našu vezu je pratio ceo svet. Smatram da je imala hrabrosti jer je bila dovoljno iskrena prema sebi i rekla  - Ja to ne želim. Danas sam joj zbog toga zahvalan.-

 

 

 

Komentari. (0)

Loading