Posle 12 godina ponovo zajedno?

Autor:

16.09.2016 13:34

Foto:

Foto:



Čini se da su varnice ponovo zaiskrile između nekada najomiljenijeg para u Holivudu Dženifer Lopez (47) i Bena Afleka (44).

Prema pisanju magazina "Life & Style", kada je raskinula višegodišnju vezu sa plesačem Kasperom Smartom, "Dženi iz bloka" je krenula u potragu za novom ljubavlju.

Nekoliko dana nakon što je par objavio razlaz, pridružila se bivšem suprugu Marku Entoniju na bini. I dok su mediji brujali o mogućem pomirenju dvoje bivših supružnika, koji su bili u braku sedam godina i imaju blizance - sina Maksimilijana Dejvida i ćerku En Maribel, Džej Lo i Entoni su opovrgli ovakve spekulacije.

Nije prošlo mnogo, ali sada je povezuju sa nekadašnjim verenikom Benom Aflekom.

Inače, lepotica zanosnih oblina i talentovani glumac i režiser su se upoznali davne 2002. godine na snimanju filma "Gigli". Film je naišao na oštre kritike, ali između Dženi i Bena je buknula ljubav. Sledeći zajednički projekat takođe nije dobro prošao kod publike - "Devojka iz Džersija", a popularni glumac se pojavio i u Dženinom spotu  - "Jenny from the Block". Srećni par je neprestano punio stranice časopisa, koji su ih prozvali "Benifer" (spojeno od Ben i Dženifer).

Dženifer i Ben na početku veze

Sledila je veridba i verenički prsten sa ružičastim dijamantom od 6.1 karata, koji je navodno koštao 1,2 miliona dolara. I dok se venčanje uveliko najavljivalo, Džej Lo i Ben su početkom 2004. objavili da se rastaju. Pevačica je tada izjavila da joj je prvi put slomljeno srce.

Nakon razlaza, oboje su imali kraće veze, a potom su usledili brakovi. Dženifer se udala za dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Marka Antonija, a Ben za koleginicu Dženifer Garner.

Seksi Dženi je bila sedam godina u braku sa Antonijem, od koga se razvela 2011. Ostali su u prijateljskim odnosima. Potom je usledila veza sa 18 godina mlađim kolegom - plesačem Kasperom Smartom, a par je zvanično raskinuo pre mesec dana

Dženifer i Kasper

I dok Džej Lo nije imala puno sreće u ljubavi, brak Aflek-Garner je važio za jedan od najstabilnijih i nasrećnijih, a troje zajedničke dece su govorili u prilog tome. Međutim, kada je pre par godina izašla na videlo glumčeva afera sa dadiljom, kriza u braku je bila očigledna. Prošle godine su najavili razvod i, mada se nisu zvanično razveli, par se rastao. Međutim, u ovih poslednjih godinu dana često su viđani zajedno i šuškalo se o pomirenju. Čak se pričalo i da je Garner ponovo trudna sa bivšim mužem, što se ispostavilo kao neistina. Ali o tome da li rade na pomirenju, nisu se javno izjašnjavali.

Ben Aflek i trudna Dženifer Garner

Međutim, posle najnovijih natpisa u novinama o pomirenju bivših verenika, verovatno će morati.

Izvori bliski Dženifer Lopez kažu  da "ona misli da bi on mogao da bude onaj Pravi i uverena je da su savršen par".

A navodno, Ben se ne protivi. On samo čeka da se njegov razvod zvanično završi, kako bi obelodanio vezu sa bivšom devojkom.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading