Porodična drama Tori Speling: Policija intervenisala u domu poznate glumice

Autor:

01.03.2018 20:23

Foto:

Foto:



Policija je danas intervenisala u domu poznate glumice i producentkinje Tori Speling jer je, velika zvezda 90-tih navodno doživela nervi slom.

Објава коју дели Tori Spelling (@torispelling) дана 13. Нов 2017. у 6:34 PST

Kako piše Daily Mail nije poznato ko je pozvap policiju, ali u snimljenom pozivu osoba govori kako je Tori jako agresivna i opasna. Šta je navelo glumicu, koju je proslavila serija "Beverly Hills" na ovakvo ponašanje nije poznato, ali zabeleženo je da je ona sama u sredu uveče uputila poziv policiji jer je sumnjala da joj neko provaljuje u kuću. Kasnije je javila kako je reč o lažnoj uzbuni i da se nije radilo o provalniku nego o njenom suprugu Dinu Mekdermotu.

Poslednjih godina poslovni i privatni život Tori Speling bio je poprilično problematičan. Imala je finansijskih problema i dugova prema državi, a ni u braku joj nisu cvetale ruže. Suprug joj je pre pet godina priznao da ima ljubavnicu i da je seksualni zavisnik, a Tori mu je sve oprostila. Rekla je da je to učinila zbog porodice i njihove dece Lijama (10), Stele (9), Heti (6), Fina (5) i Boa (1).

Објава коју дели Tori Spelling (@torispelling) дана 21. Дец 2017. у 10:04 PST

Svaka čast: Tori Speling rodila peto dete!

Glumica je nedavno priznala kako je u javnosti uvek želela da održi imidž idealne porodice i u intervjuima je ponavljala kako je sve odlično i da u njenom braku sa glumcem Mekdermotom nema nikakvih problema.