Porodična drama bivšeg fudbalskog asa: Maradona optužio ćerke za krađu novca

Autor:

26.11.2017 11:34

Foto:

Foto:



Jedna od najvećih fudbalskih legendi Argentinac Dijego Armando Maradona optužio je svoje dve kćerke Dalmu i Đaninu za krađu 3,4 miliona funti i zatražio da se jedna od njih kazni zatvorom, preneli su španski mediji.

Fudbalski as optužio je i svoju bivšu suprugu Klaudiju Vilafane da je umešana u navodnu krađu, tvrdeći da su deo novca ostavile u Urugvaju.

Maradona je izjavio da je njegova porodica deo novca stavila na račun u banci u Urugvaju, dok su jedan deo njegovog novca iskoristile za kupovinu imovine u SAD.

Ko je nova Maradonina devojka sa kojom je došao u posetu regionu

Advokat bivšeg fudbalera tvrdi da je Đanina/28/ u augustu nekoliko sati provela u Urugvaju, gde ima bankovni račun, sa kojeg "uzima novac i prebacuje ga na drugi račun", prenosi španski sportski magazin Marca, prenosi klix.ba.

A post shared by Dalma Maradona (@dalmaradona) on Nov 19, 2017 at 12:43pm PST

-Ukoliko je novac tamo gde mislimo da jeste, onda ne postoji druga opcija nego da se Đanina uhapsi - rekao je advokat slavnog fudbalera.

Đanina je na izjave advokata njenog oca odgovorila izjavim da "znaju gde ona živi i da mogu da dođu kad god žele".

Ellos dos ?! Y me pregunto si en algún momento @giamaradona soltaba a papá! Me parece que no!

A post shared by Dalma Maradona (@dalmaradona) on Jun 29, 2017 at 12:41pm PDT

Tokom karijere, kontroverzni fudbaler, koji je jedno vreme bio zavisnik o kokainu, je igrao za italijanski Napoli, ali i za Bocu juniors i Barselonu, a s reprezentacijom Argentine je osvojio svetsko prvenstvo u fudbalu 1986. godine.

Maradona se smatra jednim od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, kojim je prestao da se bavi 1997. godine.