Poročna Šarliz Teron: Moji eksperimenti s drogama

Autor:

01.03.2018 15:19

Foto:

Foto:



Holivudska glumica Šarliz Teron otkrila je kako se u 30. godinama rešila navike uživanja marihuane, jer ju je činila "dosadnom".

U razgovoru za američki E!News, četrdesetdvogodišnja glumica priznaje kako je ne tako davno redovno uživala u marihuani, ali od te navike je odustala kada je prestala da se poklapa sa njenom "telesnom hemijom".

Šarliz Teron: Seksi mama kojoj zavide i mnogo mlađe dame (foto)

- Veći deo svog života sam uživala u marihuani, čak više nego u alkoholu, ali sve se jednog dana promenilo. U ranim 30. godinama postala sam užasno dosadna i samo bih besciljno stajala ispred frižidera, a to nije dobro - priznala je lepa glumica.

Ona je istakla i kako ne planira da od marihuane odustane u potpunosti, a jedan od razloga je nesanica koju bi, umesto tabletama za spavanje, radije rešavala marihuanom.

Južnoafrička glumica je prošle godine otkrila da je tokom dvadesetih godina eksperimentisala s drogama poput kokaina i ekstazija, ali to razdoblje je iza nje.

Uz uspešnu karijeru glumice, Šarliz je danas majka usvojene dece – šestogodišnjeg sina Džeksona i dvogodišnje ćerkice August.