Ponovo sam: Nakon četiri godine, Saša Kovačević stavio tačku na vezu

Autor:

10.01.2017 18:46

Foto:

Foto:



Jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, Saša Kovačević, a na radost mnogih pripadnica ženskog pola, ponovo je singl!

O njegovoj vezi sa studentikonjom Jovanom Jocić dosta se pisalo, bilo je glasina o raskidu, pa o pomirenju, a sad je, čini se, svim nagađanjima kraj. Pevač je nakon četiri godine okončao vezu, a Jovana je već stigla i da se iseli iz stana u kojem su poslednje dve godine živeli zajedno.

- Česte razmirice i nesuglasice dovele su do niza svađa. Kako su svaki put uspevali da ih prevaziđu, činilo se da je reč samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupila posle četiri godine veze. Međutim, kako su se u poslednje vreme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu. Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila u pogledu zajedničke budućnosti, pa je kraj romanse bio izvestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živela sa njim i njegovim bratom Radetom. To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka - izjavio je za Alo.rs izvor blizak Saši i Jovani.

Vremenom počnete i da ličite ?? #mypeaches

A photo posted by J O V A N A J O C I Ć (@jocic.jovana) on May 15, 2016 at 3:43pm PDT

Da je rastanak zajednička odluka, govori i činjenica da je par ipak ostao u prijateljskim odnosima, a što je za Alo.rs potvrdio izvar blizak pevaču.

- Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, jedno drugom su čestitali praznike. Čak su se i videli nakon raskida, a onda je Saša otputovao na Tajland, a ona kod svojih roditelja u Jagodinu. Saša je otišao da se potpuno opusti i odmori zbog toga je sa sobom poveo majku Milenu, a pridružio im se i pevačev brat Rade. Oni će u Aziji ostati dve nedelje, nakon čega se Saša vraća poslovnim obavezama.

Osim različitih pogleda na budućnost, čini se da je jedan od razloga za raskid ležao i u čestoj razdvojenosti usled i Sašinih i Jovaninih poslovnih obaveza.

- Saša i Jovana su se retko pojavljivali zajedno u javnosti, jer on ne voli da privatni život predstavlja javnosti. Jednog dana kada se bude oženio neće imati problem da suprugu prošeta crvenim tepihom, ali do tada ne. Kako je Jovana tokom leta bila u Americi  nekoliko meseci, nisu imali prilike ni da zajedno letuju, što ih je dodatno udaljilo.

23??

A photo posted by J O V A N A J O C I Ć (@jocic.jovana) on Nov 22, 2016 at 10:50am PST

Ova vest će sigurno obradovati mnoge devojke, a da li je Saša u skorijoj budućnosti spreman za brak i porodicu, mladi pevač je nedavno otkrio za Blic:

- Za sada ne razmišljam na temu dece i nemam u planu ženidbu još uvek, ali takve se stvari nikad ne znaju. Ako se desi ove godine, i to je okej.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading