Ponosna na svoje godine: Selfi bez šminke za 44. rođendan (foto)

Autor:

28.09.2016 12:36

Foto:

Foto:



Gotovo da ne postoji crveni tepih na kome Gvinet Paltrou nije oduševila svojim šik i glamuroznim izdanjem. Uvek beskprekorno našminkana i obučena po poslednjoj modi, glumica je miljenica modnih kritičara. Ali, kad se radi o privatnim proslavama, kao što je na primer njen rođendan, Gvinet očigledno ne polaže mnogo na sjaj i glamur.

Juče, na dan svog 44. rođendana, Oskarovka je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je prikazuje u jednom poptpuno drugačijem izdanju. Bez trunke šminke, razbarušene kose i sa širokim osmehom na licu, Gvinet je možda i lepša nego ikada.

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Sep 27, 2016 at 5:49pm PDT

- Bez šminke za moj 44. rođendan. Prihvatam svoju prošlost i budućnost. Hvala vam na ljubavi koju mi pružate - napisala je u komentaru uz fotografiju i time svima dala do znanja da se ne plaši starenja, naprotiv, raduje se budućnosti.

Ovo nije prvi put da je zvezda objavila fotku na kojoj je u potpuno prirodnom izdanju. Pre više od pola godine, svom dragom pijatelju, modnom kreatoru Valentinu je čestitala rođendan objavom njihove zajedničke fotografije, a na kojoj se jasno vidi da je glumica bez trunke šminke.

Before the 11th of May bids us farewell, happy birthday to @realmrvalentino, a friend for life. I love you so much Vava ❤️

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 11, 2016 at 9:51pm PDT

Iako gotovo nikad ne stavlja previše šminke na lice i neguje prirodni "look", glumica vrlo pasionirano prati modu. O nekim njenim trendi i šik izdanjima se i danas priča, kao što je na primer onom iz 2013, na američkoj premijeri filma "Ajronmen 3".


Glumica, koja je dobila Oskara za rolu kraljice Elizabet u filmu "Zaljubljeni Šekspir", ovih dana je u žiži javnosti zbog neobičnog sporazuma sa bivšim suprugom, frontmenom benda "Coldplay", Krisom Martinom.

Naime, nekadašnji supružnici koji imaju dvoje dece – dvanaestogodišnju ćerku Epl i desetogodišnjeg sina Mozisa, odlučili su da ponovo žive pod istim krovom. Zbog dobrobiti dece i kako bi porodica ipak na neki način bila na okupu, Gvinet i Kris primenjuju “conscious uncoupling”, jednu vrstu modela ponašanja koja bi se mogla nazvati “savesnim razvodom”.

Pošto Epl i Mozis žive s majkom, bilo je neophodno da se i otac uključi u njihov svakodnevni život, a rešenje je bilo neka vrsta suživota. Naime, u njenoj kući u Malibuu odvojena je jedna soba za Krisa, a pevač je dobio ključeve od kuće da slobodno dođe kad god poželi.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading