Pojavili se ispred bolnice: Igrači Bolonje iznenadili Sinišu Mihajlovića (video)

Siniša Mihajlović trenutno se nalazi u bilnici Sant ‘Orsola gde je tokom vikenda započeo drugu fazu hemoterapija u lečenju od leukemije.

Koliko je vezan za svoj tim, govori i činjenica da je uspeo da ubedi lekare da ga puste da izađe iz bolničkog kreveta i bodri svoj tim na izuzetno važnoj utakmici 1. kola prvenstva Italije.


Međutim, kako Siniša sinoć, zbog nastavka lečenja, nije mogao da podri svoje igrače protiv Breše u utakmici Serije A, oni su rešili da dođu kod njega.

Po povratku iz Breše, gde su u spektakularnom preokretu slavili sa 4:3, svi igrači Bolonje pojavili su se ispred bolnice.

DOPO BRESCIA, IL BOLOGNA DA SINISA

ESCLUSIVA E'TV RETE7SERVIZIO DI ALESSIO DE GIUSEPPEIl Bologna dopo la vittoria a Brescia è andato a trovare il suo allenatore, Sinisa Mihajlovic, al Sant'Orsola.La squadra ha fatto una sorpresa al tecnico serbo cantando il coro "dai Sinisa alè" e mettendo la sigla di "Scherzi a Parte". Nelle immagini sentite Mihajlovic dire "non me l'aspettavo! Oggi siete stati bravi, ma non abbiamo fatto niente, mercoledi ne parliamo. Se volete potete venire su in camera che riguardiamo la partita"

Posted by Radio Bologna Uno on Недеља, 15. септембар 2019.

U veoma emotivnom susretu igrači su skandirali Sinišino ime sve dok se “njihov šef” nije pojavio na prozoru.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Autor: gloria.rs
Foto: Guliver/Getty
Podelite sa prijateljima:
Tagovi