Pogledajte spot “Holding On To Love” mladog izvođača Luke Blacka

Autor:

29.06.2015 16:10

Foto:

Foto:



Mladi srpski pop pevač Luke Black prestavlja vam svoj drugi video spot, za singl “Holding On To Love”. 

Pevač se u spotu bori sa svojim super-egom, demonom koga tumači zagrepčanin Kristijan Nujster, profesionalni plesač savremenog plesa i brejkdenser.

- Spot je emotivna ekstenzija pesme ‘Holding On To Love’ i predstavlja odricanje od sebe iz određenog perioda u kom smo imali to što smo izgubili. Po mom mišljenju spot idealno filmski prikazuje moju izgubljenost, nagle emocije i oslobađanje negativnosti. Unutrašnje borbe sa demonima - rekao je Black.

Spot je snimljen sredinom juna u Zagrebu, a produkcijski ga potpisuje Centralna Jedinica

- Tokom snimanja vladala je vrlo prijatna, entuzijastična i energična atmosfera, a Luke Black i Christian Nujster (plesač) su pokazali iznenađujuće visok nivo koncetracije i profesionalnosti za ljude koji nemaju toliko iskustva u radu na filmskom setu. Posebno bih istaknuo doprinos direktorke fotografije Tatjane Krstevski i steadycam operatera Davora Bjelanovića koji su nepogrešivo pretočili moje ideje u konkretna vizuelna rešenja - rekao je FIlip Mojzeš, režiser i kreator koncepta ovog video ostvarenja.

 

Singl “Holding On To Love” je objavljen 29. maja 2015, a juče je dobio i svoj prvi broj 1 plasman na domaćoj radijskoj listi Diskomer, radija Studio B.

Pored toga singl se nalazi i među 10 najbolje plasiranih singlova na nekoliko srpskih radijskih stanica. Ovim singlom Luke Black najavljuje i izlazak prvog EP izdanja koji očekujemo već početkom jeseni.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading