Pogledajte prve scene nastavka filma "Ustvari ljubav", neke glumce nećete prepoznati!

Autor:

22.02.2017 16:26

Foto:

Foto:



Kako smo već najavili, jedan od najomiljenijih filmova među pripadnicama nežnijeg pola “Ustvari ljubav” (Love Actually) dobiće nastavak!

Na radost mnogih dama: Snima se nastavak najomiljenijeg “ženskog” filma “Ustvari ljubav”

Prošlo je 14 godina od kako je ovo ostvarenje raznežilo mnoga srca, a uskoro ćemo moći da vidimo šta se u međuvremenu desilo sa glavnim junacima.

??????? #loveactually

A post shared by Krittaphat Plodpai (@thanku4real) дана 21. Феб 2017. у 11:54 PST

Da li je Danijel (u tumačenju Lijama Nisona) nakon smrti supruge pronašao ljubav i da li je njegova izabranica ipak Klaudija Šifer? Šta se desilo sa zgodnim britanskim premijerom koga je igrao šarmantni Hju Grant i njegovom sekretaricom Natali (u tumačenju Martine MekKačon)?

A post shared by Emma Thompson (@senseand_sensibility) дана 20. Феб 2017. у 11:40 PST

Da li su nespretni pisac Džejmi i njegova lepa Portugalka Aurelija (Lusija Moniz) savladali jezičku barijeru?

A post shared by mio.s (@sumio0815) дана 20. Феб 2017. у 5:08 PST


A ljubavna priča koja nas je možda i najviše raznežila jeste ona između Danijeloviog posinka Sema (koga je igrao tada trinaestogodišnji Tomas Brodi Sangster) i njegove školske simpatije Džoane (u tumačenju tada jedanaestogodišnje Olivije Olson).

Babies #thomassangster #loveactually

A post shared by Thomas Brodie Sangster ? (@tthomassangster) дана 21. Феб 2017. у 10:26 PST


Ema Frojd, supruga scenariste i reditelja ovog ostvarenja Ričarda Kertisa, postavila je na svom Tviter profilu nekoliko scena sa snimanja ovog desetominutnog filma, a transformacije kroz koje su neki od glumaca prošli tokom godina će vas izenenaditi.

Povod za snimanje desetominutnog nastavka ovog kultnog filma je humaniratne prirode, kako bi se prikupio novac za “Comic Relief”, dobrotvornu organizaciju koja se bori protiv siromaštva u svetu, a biće prikazan na Bi-Bi-Siju 1 24. marta.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading