Podignuta optužnica protiv Kevina Spejsija

Autor:

07.01.2019 22:45

Foto:

Foto:



Sud u američkoj saveznoj državi Masačusets podigao je optužnicu za seksualno zlostavljanje Kevinu Spesiju i dodao da američki glumac može da bude na slobodi, ali pod određenim uslovima, javila je agencija Frans pres.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kevin Spacey (@kevinspacey) дана 18. Апр 2017. у 6:10 PDT

Glumac, koji je bio prisutan na sudu u Nantaketu, nije se izjašnjavao tokom saslušanja, ali su pojedini američki mediji preneli da su njegovi advokati na sudu rekli da se glumac izjašnjava da nije kriv za pripisana dela.

Oglasio se Kevin Spejsi: Neobičan odgovor oskarovca na optužbe za uznemiravanje dečaka

Sud je Spejsiju naložio da do narednog ročišta 4. marta ne sme da bude u kontaktu sa osobom koja ga je tužila za seksualno zlostavljane.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tele13Radio (@tele13_radio) дана 7. Јан 2019. у 12:24 PST

Spejsi (59) optužen je da je 2016. godine seksualno zlostavljao 18-godišnjaka u restoranu na ostrvu Nantaket, u Masačusetsu.

“House of Cards”: Šta se desilo s likom koji je glumio Kevin Spejsi (video)

Pored te optužbe, u Los Anđelesu je u toku istraga o drugom mogućem seksualnom zlostavljanju Spejsija posle navoda meksičkog glumca Roberta Kavazosa da je sa poznatim glumcem imao nekoliko susreta "blizu zlostavljanju".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Entertainment Takeover (@entertainmenttakeover_) дана 7. Јан 2019. у 12:23 PST

Vitni Hjuston se nije spasila: Poznati koji su lek od bolesti zavisnosti potražili u čuvenoj “oazi slavnih i osramoćenih”

-Bilo je dovoljno da si muškarac, mlađi od 30 godina da bi Spejsi bio slobodniji da te dodirne. To je postalo uobičajeno da smo se svi šalili na taj račun - naveo je Kavazos, glumac koji se pojavljuje u američkom filmu "Rush".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели El Bisabuelo (@bisabuelo.mx) дана 7. Јан 2019. у 12:05 PST

Robin Rajt o Kevinu Spejsiju: Bili smo samo saradnici, nisam ga dobro poznavala

Spejsi osvojio je dva Oskara, za najboljeg glumca u ostvarenju "Američka lepota" 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Dežurni krivci" iz 1995. godine.