Po deveti put otac: Mel Gibson dobio sina

Autor:

24.01.2017 09:52

Foto:

Foto:



Čuveni australijski glumac i redetelj Mel Gibson (61) i njegova devojka, producentkinja Rozalind Ros (27) dobili su bebu! Sin po imenu Lars Džerard Gibson rođen je u petak u Los Anđelesu.

 - Oboje su oduševljeni i Lars je čaroban. Cela porodica je tu, a Mel je na sedmom nebu. Svi zdravi i srećni, okupljeni oko bebe u porodičnom domu - izjavio je izvor blizak paru za "People".

Mel Gibson po deveti put otac

Paru koji je u vezi već tri godine, mnogi su prognozirali krah budući da je Rozalind od slavnog reditelja mlađa pune 34 godine. Vest o tome da će Mel postati otac u 61. godini obišla je svet u vreme Venecijanskog filmskog festivala na jesen prošle godine. Producentkinja je na crvenom tepihu s ponosom pokazala trudnički stomačić.

Inače, ovo je deveti put da je slavni reditelj postao otac.

Zvezde koje daju basnoslovno bogatstvo na alimentacije

Sa prvom suprugom, zemljakinjom Robin Mur s kojom je proveo 26 godina u braku, ima sedmoro odrasle dece – ćerku Hanu i sinove Edvarda, Kristijana, Vilijama, Luisa, Mila i šesnaestogodišnjeg Tomasa.

Sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom bio je u burnoj vezi koju su pratili brojni skandali, a par ima šestogodišnju ćerku Luciju.

Kad se ljubav unovči: Najskuplji razvodi u Holivudu

Mel je više puta izjavljivao da uživa u ulozi oca. Jednom prilikom je TV voditelju i glumcu Mariju Lopezu u jednoj emisiji za svoju najmlađu ćerku Lusiju izjavio.

- Ona je tako kul. Neverovatna je. Više nisam tako mlad, ona je moja druga ćerka, tako da imam još šanse da popravim stvari i budem bolji otac - iskren je plavooki glumac.

Ovacije u Veneciji za Mela Gibsona

A o tome kako vaspitava svoju decu, Mel je jednom prilikom izjavio:

- Slušajte ih. Mislim, oni vam zaista kažu šta treba da radite - zaključio je Mel.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading