Pljušte uvrede: Rat između Džejmija Olivera i Gordona Remzija podelio Britaniju


Čini se da neprijateljstvo između dva poznata svetska kuvara – Džejmija Olivera i Gordona Remzija – polako dostiže svoju kulminaciju.

Džejmi Oliver: Ženi često kažem da dobro kuva iako to ne mislim – ali, sitne laži spasavaju brakove

Sve je počelo pre sedam godina, kada je Oliver stao na stranu britanskog novinara kojeg je Remzi ismevao zbog njegovog izgleda.

U martu 2017. Remzi je prilikom gostovanja u emisiji “The Nightly Show” zbijao šale na račun Oliverovih restorana, dodavši da je kuvar “debeo i da bi trebalo da se okupa”.

U intervjuu za magazin “San”, u avgustu ove godine, Džejmi je dobio mogućnost da uzvrati, ali je odlučio da propusti priliku.

– Počeo sam da radim na televiziji mnogo pre njega, i da se to dogodilo pre jedno pet godina, možda bih se potresao – rekao je Džejmi i dodao – Ali, on ima četvoro dece, a ja imam petoro, i ne želim da budem osoba koja će ponižavati njihovog tatu na televiziji. To nije lepo.

Remzi je nakon te izjave bio toliko ljut da je od Olivera zahtevao izvinjenje.

– Donositi sud o nečijoj porodici samo na osnovu broja dece koji ta osoba ima… Deca će uvek biti deca, tući će se, ali moja supruga je ostala bez reči – rekao je Remzi u intervjuu za Radio Tajms.

Ispostavilo se da je Remzijeva supruga imala pobačaj 2016. godine, što je samo dodatno razjarilo kuvara, piše “Miror”.

Neobične metode vaspitanja: Gordon Remzi ne planira da ostavi deci novac!

On je takođe uputio kritike Oliveru na račun zdrave ishrane koju promoviše.


– Kada se udružio sa Sejnsberijem (poznati lanac supermarketa) pre 10 godina, nije bilo reči o tome. Uz dužno poštovanje, mi smo kuvari, a ne političari. Jedini put kad Oliver otvara usta jeste kada nešto promoviše. To je tužno –  zaključio je.

Oliverov odgovor se još čeka.

Autor: Gloria.rs
Izvor: B92
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi