Plemeniti gest Nemanje Matića dirnuo Srbiju: Nikola Rokvić otkrio nepoznate detalje o dobrotvoru iz senke

Autor:

22.09.2018 16:00

Foto:

Foto:



Glavna tema svih domaćih medija ovih dana jeste veliki humani gest srpskog reprezentativvca Nemanje Matića. Fudbaler koji igra za Mančester junajted uplatio je 70.000 evra za lečenje Dušana Todorovića, mališana obolelog od malignog tumora nadbubrežne žlezde.

Veliko srce srpskog fudbalera: Nemanja Matić donirao 70.000 evra za lečenje bolesnog mališana

Matićeva namera je bila da ostane anoniman, međutim roditelji bolesnog dečaka su mu se putem pisanog dopisa redakciji TV Centra iz Svijamnca javno zahvalili.

Aleksandra i Nemanja Matić: Kako je počela bajka o princu i lepotici sa Uba

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 9. Сеп 2018. у 11:34 PDT

Da zaista poseduje veliko srce i da donacija od 70.000 evra za pomoć Dušanu nije jedini njegov plemeniti gest, potvrdio je i pevač Nikola Rokvić.

Baloni za sreću: Nikola Rokvić i Bojana Barović na simpatičan način otkrili pol bebe (video)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 22. Сеп 2018. у 2:35 PDT

- Moj brat, naš brat, veliki čovek! Dragi naš Nemanja je još jednom dao smer i putokaz svima nama kako se živi i kako se na pravi način čovekovo postojanje uznosi u večnost!!! Koliko puta sam ga zvao za pomoć bolesnoj deci, bez razmišljanja je momentalno uplaćivao novac, pod jednim uslovom... A uslov je bio da ostane anoniman... Sada sam pročitao da je isti taj “anonimni” dečko uplatio neverovatnu sumu od 70.000 evra za lečenje malog anđela Dušana! Šta reći nego se pokloniti uz jedno veliko HVALA! Draga deco, ako neko treba da vam bude uzor i primer, to je naš brat Nemanja Matić! Blagosloven si! - napisao je pevač na društvenim mrežama.

Maja Gašić

Autor